Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti tényleg nemjárnátok egy csajjal csak mert van egy kis pocija meg kis felesleg a fenekén?
XD Csak tisztázni szeretném h azért tettem fel a kérdést mert mindenhol azt olvasom h minen fiunak a vékony csajok jönnek be.
Válaszolva:
Nem nagy. 2-3 kg. kéne fogyni teljes testben :$
Mondhatom h örülök a válaszotoknak :)
Egyébként 15 vagyok :)
Én nem járnék molett lányokkal,de szívesen kipróbálnám velük a szexet.
Am sokan szeretik a teltebb idomokokat:)
Én tényleg nem járnék pocakos csajjal:P boccs:D
Ha én letudtam fogyni 7 kilót akkor egy csaj is letudja fogyni a "pociját", meg a fenekét.Ami 2-3 kiló csupán.Tessék figyelni magunkra és nem kell a süket duma hogy "van mit fogni".Egy 200kilós mangalicán is van mit fogni.
Nem mindenkinek ugyanaz az esete. Szerintem egy olyan nő akin van egy kis zsírpárna, az sokkal nőiesebb, mint akin egy deka sincs.
Már ha csak ebből indulunk ki, hogy bioszból is azt tanultuk, hogy a női test úgy normális, több zsírszövet van rajta mint egy férfin.
Hogy lenne már meg a szép ív a csípőjénél és a derekánál, hogy lenne arányosan szép melle, ha nincs rajta semmi? Csak izomból meg egy kigyúrt nő lesz :P
Szerintem a túl vékony nők inkább férfiasak, mint nőiesek. Elvesztették az eredeti szerepüket.
És utolsó: ne sértegess a mangalicával másokat feleslegesen. 2-3 kg-tól még biztos nem lesz az senki. Inkább gáz, hogy Neked a külső az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!