Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hol és milyen körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol és milyen körülmények között ismerte meg a barátját/barátnőjét? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok rá,mert -igaz még fiatal vagyok és van időm- vágyom a szerelemre.Hogy legyen barátom aki kedves,megértő,szeret,türelmes(gondolok itt a szexre,mert nem adom könnyen magam!) és figyelmes,odaadó...Hát a korosztályomba ilyet nem találni(legalábbis itt...)Ugye én most ballagtam,és kezdem a középsulit ahol vannak idősebbek is és ők talán érettebbek(én is érett vagyok,már sokan mondták).Na,szóval elképzelhető hogy a középsuliba találom meg a szerelmemet?

Amúgy még nem volt barátom:)

Előre is köszönöm a válaszomat!

14/L

2009. aug. 22. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
hát az úgy volt h átkerültem egy másik suliba és a lány egy osztályal alattam járt aztán elkezdtünk leveleznimsn címet meg telefonszámot cseréltünk aztán a többi jött magától 14/L b.nőm 15/F én
2009. aug. 22. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

úgy volt hogy segg részeg voltam egy bulin és ő támogatott

azóta együtt vagyunk :D

2009. aug. 22. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

egy osztályba jár(t)unk. egyre jobba lettünk,mint barátok. Aztán egyszer csak hipp-hopp bevalotta, hogy belémszeretett. Én azt mondtam, hogy ez kedves, de nekem nem tetszik. Fél évvel utána én csókoltam meg :):)

Életem legjobb döntése volt

16/L

2009. aug. 22. 23:02
 14/15 A kérdező kommentje:

tényleg szép kis történtetek(:

20:40-es(asszem az voltál XD)

komolyan gondoltad??:O nem is tudom...tuti messze laksz tőlünk,tényleg hol is laksz?:D

2009. aug. 23. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Húúú! Én a párommal aki most 27 éves, még 16 évesen ismerkedtem meg.(most 23 vagyok) Akkor egy délután erejééig valahogy összekeveredtünk, elcsattant egy- két csók is! Valami okból ennek nem lett semmi folytatása, a mai napig nem tudjuk miért! Aztán rá kicsivel több mint két évvel, ismét összehozott minket a sors! Egy társaságba jártunk meg ilyenek! Akkor én még egy haldokló kapcsolatban voltam, amiről ő csak annyit tudott, hogy van valakim de azt nem szakítani készülök! Ezért ő úgy gondolta, hogy ha más nem csak egyszer ...(ha érted mire gondolok)! Én meg miután szakítottam gondoltam amíg kollégiumban vagyunk miért ne! Arra a két hónapra (akkor még úgy gondoltam sosem szelidül meg). Szóval ilyen szépen indultunk mi egymás irányába! Aztán egyszer mikor még fogalmam sem volt arról, hogy én tetszem neki a legjobb barátném segített neki, hogy egy kicsit ketten legyünk! épp a stúdió ajtaján haladtunk kifelé, mikor az én drága barátnőm úgy bevágta az orro előtt az ajtót, hogy épp egyben maradt az orrom! És hát akkor elcsattant a másodk első csók! Azóta eltelt majd 5 év, 4 éve együtt élünk és van két meseszép fiunk! Hát jó hosszan ennyi lenne!
2009. aug. 23. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!