Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol és milyen körülmények között ismerte meg a barátját/barátnőjét? (Részletek lent. )
Kíváncsi vagyok rá,mert -igaz még fiatal vagyok és van időm- vágyom a szerelemre.Hogy legyen barátom aki kedves,megértő,szeret,türelmes(gondolok itt a szexre,mert nem adom könnyen magam!) és figyelmes,odaadó...Hát a korosztályomba ilyet nem találni(legalábbis itt...)Ugye én most ballagtam,és kezdem a középsulit ahol vannak idősebbek is és ők talán érettebbek(én is érett vagyok,már sokan mondták).Na,szóval elképzelhető hogy a középsuliba találom meg a szerelmemet?
Amúgy még nem volt barátom:)
Előre is köszönöm a válaszomat!
14/L
úgy volt hogy segg részeg voltam egy bulin és ő támogatott
azóta együtt vagyunk :D
egy osztályba jár(t)unk. egyre jobba lettünk,mint barátok. Aztán egyszer csak hipp-hopp bevalotta, hogy belémszeretett. Én azt mondtam, hogy ez kedves, de nekem nem tetszik. Fél évvel utána én csókoltam meg :):)
Életem legjobb döntése volt
16/L
tényleg szép kis történtetek(:
20:40-es(asszem az voltál XD)
komolyan gondoltad??:O nem is tudom...tuti messze laksz tőlünk,tényleg hol is laksz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!