Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hol és milyen körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol és milyen körülmények között ismerte meg a barátját/barátnőjét? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok rá,mert -igaz még fiatal vagyok és van időm- vágyom a szerelemre.Hogy legyen barátom aki kedves,megértő,szeret,türelmes(gondolok itt a szexre,mert nem adom könnyen magam!) és figyelmes,odaadó...Hát a korosztályomba ilyet nem találni(legalábbis itt...)Ugye én most ballagtam,és kezdem a középsulit ahol vannak idősebbek is és ők talán érettebbek(én is érett vagyok,már sokan mondták).Na,szóval elképzelhető hogy a középsuliba találom meg a szerelmemet?

Amúgy még nem volt barátom:)

Előre is köszönöm a válaszomat!

14/L

2009. aug. 22. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
egy ismerosunk mutatt be egymasnak, aprilis utolso napjan. Azelott egy honappal ert veget egy 15 honapos kapcsolatom [16 eves vagyok] egy Nagykanizsai 20 eves sraccal, egyreszt a tavolsag miatt, masreszt elszallt a rozsaszin köd es rajottem, nagyon nem illunk ossze. Aztan egy baratnomet osszehoztam egy ismerosommel, es a srac mondt avan egy ismerose. Taliztunk, akkor meg volt baratnoje, masnap talalkoztunk, elotte szakitottak fel oraval, delben taliztunk, fel egykor elcsattant az elso csok... ennek mar majdnem masfel eve :)
2009. aug. 22. 20:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző páromat interneten ismertem meg, 8 hónapig boldog kapcsolatban voltunk egy másfél éves barátság után. (:

Azután egy táborban megismertem mostani páromat, annyira megkedveltem, hogy nem tudtam volna azután ugyanúgy szeretni az előző páromat. Most az újjal vagyok együtt, nagyon boldogok vagyunk. (:

Csak azt sajnálom, hogy az új miatt vége lett a régi kapcsolatnak.

2009. aug. 22. 20:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt már egy hasonló kérdés!:)Oda is beirtam!:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Az akkori munkahelyemen!Ami egy kis élelmiszerbolt volt!Állandőan csak bámult bámult és bámult!:)Keztem észre venni hogy állandóan hozzám áll be meg hogy egy nap többször jár boltba,feltünöen sokszor!:)Aztán egyszer csak bejött,vett egy szem(!!!)paradicsomot és közben mikor adta oda az árát a kezembe nyomott egy papirt és mondott vmit!De nem értettem ezért kidobtad,gondoltam csak megkért hogy dobjam ki!De aztán elökukáztam:) és hát ledöbbentem!Találkozni szeretett volna velem mert tetszek neki stb.

Rá egy hétre találkoztunk is:)És még aznap össze is jöttünk!:)

Ez szeptember 15.-én lesz 10 éve!!!!

Azóta együtt vagyunk,született két gyönyörü szép fiúnk és tavaly megvettük az elsö saját otthonunkat!:)))

4/15 anonim ***** válasza:
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, most láttam, hogy ezt a linket már megkaptad
2009. aug. 22. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj,nem vagy lemaradva semmiről!Én is pont ebben a cipőben jártam mint te.15évesen nem volt még barátom,nem csókolóztam..Aztán eljött a középsuli és minden megváltozott.Hirtelen elkezdtek érdeklődni irántam a fiúk.És a szerelem (+ az a bizonyos első csók is :) ) eljött még annak az évnek a végén.Csak egyetlen évvel volt idősebb nálam a fiú.De hidd el ha egy új közegbe kerülsz rengeteg új emberrel ismerkedsz meg és akár még a te korosztályodból is találkozhatsz olyan fiúval aki komolyabban gondolkozik! :)
2009. aug. 22. 20:26
 7/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat(:

szép történetek(:

ja és köszi a linket is:D

2009. aug. 22. 20:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
hát én gimibe járok és se barátom se barátnőm..csók se volt--barátnő se.. összejöhetnénk :D:D (16/f)
2009. aug. 22. 20:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát..engem leontött a pezsgőjével egy sziivleszteri bulink koccintáskor ..xD

ne a legromantikusabb de legalább vicces:D

2009. aug. 22. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja találkoztunk, az ő társasága meg az enyém összekeveredett, mivel az egyik lány barátja nekem barátnőm... szóval már a vonaton nézegettük egymást a sráccal és ez az egyik közös haverunknak feltűnt, erre egy kis füllentéssel elintézte, hogy kettesben legyünk :)
2009. aug. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!