Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol és milyen körülmények között ismerte meg a barátját/barátnőjét? (Részletek lent. )
Kíváncsi vagyok rá,mert -igaz még fiatal vagyok és van időm- vágyom a szerelemre.Hogy legyen barátom aki kedves,megértő,szeret,türelmes(gondolok itt a szexre,mert nem adom könnyen magam!) és figyelmes,odaadó...Hát a korosztályomba ilyet nem találni(legalábbis itt...)Ugye én most ballagtam,és kezdem a középsulit ahol vannak idősebbek is és ők talán érettebbek(én is érett vagyok,már sokan mondták).Na,szóval elképzelhető hogy a középsuliba találom meg a szerelmemet?
Amúgy még nem volt barátom:)
Előre is köszönöm a válaszomat!
14/L
Előző páromat interneten ismertem meg, 8 hónapig boldog kapcsolatban voltunk egy másfél éves barátság után. (:
Azután egy táborban megismertem mostani páromat, annyira megkedveltem, hogy nem tudtam volna azután ugyanúgy szeretni az előző páromat. Most az újjal vagyok együtt, nagyon boldogok vagyunk. (:
Csak azt sajnálom, hogy az új miatt vége lett a régi kapcsolatnak.
Volt már egy hasonló kérdés!:)Oda is beirtam!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Az akkori munkahelyemen!Ami egy kis élelmiszerbolt volt!Állandőan csak bámult bámult és bámult!:)Keztem észre venni hogy állandóan hozzám áll be meg hogy egy nap többször jár boltba,feltünöen sokszor!:)Aztán egyszer csak bejött,vett egy szem(!!!)paradicsomot és közben mikor adta oda az árát a kezembe nyomott egy papirt és mondott vmit!De nem értettem ezért kidobtad,gondoltam csak megkért hogy dobjam ki!De aztán elökukáztam:) és hát ledöbbentem!Találkozni szeretett volna velem mert tetszek neki stb.
Rá egy hétre találkoztunk is:)És még aznap össze is jöttünk!:)
Ez szeptember 15.-én lesz 10 éve!!!!
Azóta együtt vagyunk,született két gyönyörü szép fiúnk és tavaly megvettük az elsö saját otthonunkat!:)))
köszönöm a válaszokat(:
szép történetek(:
ja és köszi a linket is:D
Hát..engem leontött a pezsgőjével egy sziivleszteri bulink koccintáskor ..xD
ne a legromantikusabb de legalább vicces:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!