Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban tolerálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban tolerálják a súlyfelesleget?

Figyelt kérdés

Itt,ezen a fórumon legalábbis ezt vettem észre.Például ha egy 170 centis,nem túl izmos lányon van 10 kiló felesleg,azzal semmi baj,az nőies stb.De ha egy 180 centis,izmosabb fiún van 10 kg felesleg,az már rögtön mackós,fogyni kéne..

Nekem sem baj ha egy lány nem tökéletes alakú,de ismerek olyanokat,akik azért utasítottak vissza fiút,mert volt egy kis pocakja..és nem is a legszebb lányok csinálták ezt.Szerintetek is így van?

2012. dec. 16. 13:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Érdekes:) Akkor ezekszerint rosszul tapasztaltam,de jobb is így.

Bár nem a kilók a lényeg,hanem hogy miből van a pluszsúly.Ismerek ugyanolyan magas pasikat,ugyanolyan súlyúak is szinte,csak az egyik tiszta izom,a másik meg hájas.Én itt a hájból összeálló feleslegre gomdoltam.

2012. dec. 16. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es hidd el, nem vagy az,. bár vhol érzem, tudod te ezt jól:P

Én 166-al vagyok 58, szal majdnem ugyanolyanok vagyunk.

A Dove reklámban lévő nők igazi nők, és nem a Playboy címlapján lévő csontok azok, műmellel, műszájjal. Ezeket én biosz órára simán bevinném csontváznak. Úgyis olyan kiszikkadt idióták, hogy az agy sincs már bennük.

2012. dec. 16. 13:59
 13/15 Kati1994 válasza:
Én úgyvagyok vele hogy kb egy átlagmagas férfi 180cm 70-75 kilónál ne legyen több mégis sok az ilyen elhízott 90 kgos egyén.
2012. dec. 16. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül, legalábbis a fiatalabb korosztályban. Rajtam is van bő 10 kiló plusz (inkább 15), és a párom sokszor szekál érte. Volt, amikor kitalálta, hogy adjam le két hónap alatt, ami nagyon egészségtelen.

Egészen biztos vagyok benne, hogy ha nem látná, hogy igyekszem leadni, el is hagyott volna miatta. Hormonprobléma+depresszió miatt szedtem fel 30 kilót, ami iszonyatosan sok, emiatt nem is megy egyhamar a fogyás. De már félúton járok, és ez nagyon jó :)

2012. dec. 16. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
# 13: Hát nálam meg pl. 80-90 kilónál kezdődik a férfi. :) Mások vagyunk. :)
2012. dec. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!