Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most hagyjuk mit mondanak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hagyjuk mit mondanak az orvosok, aki szed fogamzásgátlót az szedett fel súlyfelesleget? és ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fél év alatt tíz kilót.Nemszabadna ilyen hormonokkal összezavarni azt ami természetesen jól működik mert az egész szervezet működését befolyásolja.
2009. okt. 20. 20:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Én egy kilót sem híztam.
2009. okt. 20. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
5 hónap 10 kg. Megkérdezheted bármelyik dokit, mind azt fogja mondani, hogy nem a gyogyitól van. Érdekes módon mindig benne van a betegtájékoztatóban is a mellékhatások között... Hát erről ennyit...Amúgy a lindynettetől sikerült meghíznom :S
2009. okt. 20. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
szerevezet meg gyógyszer válogatja...
2009. okt. 20. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3év 0 kiló.Megjegyzem a tesóm 15 kilót hízott 3 hónap alatt,de tőle vért se vettek.
2009. okt. 20. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem a vérvételen múlik, hanem a hormonérzékenységen. Nem kívánom senkinek sem...Rettentő dolgokra képes a gyógyszer, ha hormonérzékeny vagy.
2009. okt. 20. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
igen. 4-5 hónap alatt 7 kilót, abba is hagytam, nem várom meg amíg 20 lesz...
2009. okt. 20. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Még pár hónapig szedem és abba hagyom. A barátommal úgy beszéltük meg, hogy tavasszal költözünk össze és akkor már ne szedjem. Gyereket szeretnénk. Még nem lesz egy éve, hogy szedem a tabit. Amióta szedem híztam 4-5 kg. Mivel 1-1,5-nél hosszabb ideig soha nem szedtem és mindig hagytam legalább ennyi év szünetet is. Fölöslegesen nem terhelem a szervezetem hormonnal. A dokim is ezt javasolta. Ha nincs komolyabb partnerem addig ne szedjem, hanem mikor lesz akkor menjek és írjanak ki. Addig meg védekezés óvszerrel. Ha valamelyik kalandomban a pasinak nem tetszett az mehetett a fenébe. Bocsi nagyon eltértem a témától, de ez kellett ahhoz, hogy miért csak ennyit híztam.
2009. okt. 20. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Belara: 10 hónapja szedem és 7 kilónál tartok. Szerintem váltás lesz...
2009. okt. 20. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

3 hónap, és fogytam, de nyilván nem a tabitól, hanem egyetem, koli, utazás, rohanás, tanulás... jah, mellékhatások: nőttek a melleim, aminek a barátom csak örülni tud, meg én is :P remélem nem fogok hízni. jah és a szőrösödésem is enyhült, mert tudniillik eléggé férfihormon-túltengésem volt, ezért is kértem ezt :S persze azért egy részletes vérvételi eredmény után adta az orvosom a tabit, ugyhogy ennek örülni tudok, mert rossz hallani hogy valaki kap egy gyógyszert és minden baja van... :S

amúgy cypromixet szedek.

2009. okt. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!