Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? 14/l
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúcsa sőt sokak szerint nagyon szép. Nem vagyok túl magas se túl alaccsony (167cm). Dagi se vagyok( és nem az elfogultság beszél belőlem). Tök jófej, vicces, van humorèrzékem mások szerint, de emellett tudok komoly is lenni. Szóval MIÉRT nincs barátom?14/l
Csak értelmes válaszokat légyszives, energiavámpírok kerüljetek!
Miért ilyen sürgős? Még csak 14 éves vagy, egy kislány!
2012. dec. 16. 08:32
12/20 A kérdező kommentje:
Lehet kogy a korom kicsit riasztó, de 10 hónap múlva már 15 leszek (ezzel lehet sőt biztos, hogy csak rontottam a helyzeten, na mindegy). És igen rockot hallgatok, de nem ettől érzem magam érettnek.
2012. dec. 16. 08:43
13/20 anonim válasza:
Ha 10 év múlva sem lesz barátod, akkor sem kell kétségbeesned, mert akkor sem leszel még öreg! :) Ezt nem lehet, és nem is kell siettetni. :) Előző voltam.
2012. dec. 16. 08:54
14/20 anonim válasza:
A zenei stílusirányzatnak nincs semmi köze a párkapcsolat kialakításában, csupán a közös szórakozás feltételeit korlátolja!
Lehet bármilyen aranyos kedves, ha ezt nem a fiúk felé teszed, csak a barátnőid tudják elmondani rólad. A veled egyidős pasik nem fognak érdeklődni feléd, mert nagy kihívás lenne ez nekik, ők inkább a fiatalabbakra buknak, mert könnyebb felszedni őket: lásd. 25 éves pasiknak van 18-19 éves barátnőjük. Neked a 18 éves korosztályú pasikat kell kerülgetned, mert őnáluk biztosan sikeres leszel!
2012. dec. 16. 08:54
15/20 A kérdező kommentje:
Szerntem még ennyi idősen 4 év korkulönbség sok, de 10 évmúlva semmi. Gondolj bele mennyi dolog történhet négy év alatt annyi idő elteltével kijárhatod a közésulit vagy mit tudom én.
2012. dec. 16. 09:04
16/20 anonim válasza:
Te meg abba gondolj bele, hogy tavaly még nem is érdekeltek a pasik... Rá érsz még ezzel. Amúgy tizenévesen fognak a legnagyobb csalódások érni. Ha csak nem egy tapasztalt sráccal kezdesz..
2012. dec. 16. 19:54
17/20 anonim válasza:
Biztosan szép vagy és nem csak a "barátnőid" mondják? Bocsi, csak én is így vagyok ezzel, mivel érettebb vagyok a korosztályomnál és a "barátnőim" hihetetlenül gyerekesek. Hazudoznak, hogy ne bántsanak meg, stb. Mindenesetre nekem se volt még pasim. Tényleg ráérsz még. Nyiss a fiúk felé, legyenek fiú barátaid!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!