Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért betegedek bele, hogy nincs barátom?
szia. figyelj tuti nagyon uncsi lesz ez a sztori amit le fogok írni neked, de engem tényleg megviselt.
17éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet, bevallom úgy voltam vele, hogy oké történjen meg. Egy erőszakos állat volt akkor a fiúm 1évig, és SZÖRNYŰ élmény volt, végigbőgtem az egészet annyira fájt lelkileg is testileg is, azóta bár szeretem de ódzkodom is a szextől, mert akkor siettettem a dolgot.
Most már lassan 20vagyok, és 5hónapja szakítottam a barátommal őt szerettem igazán életemben először de olyan szinten padlón vagyok a mai napig attól hogy megcsalt és nem becsült, hogy hihetetlen.
Lennék a helyedben, hogy tiszta lappal indithassak, hidd el! De én már nem tehetem, Te gondolj arra hogy én milyen gázul jártam, Neked meg emiatt ne fájjon a fejed, örülj hogy nem cseszted el a fiatalságodat ;) Tiszta királyság hogy nincsen pasid, és hidd el nekem akkor jön a szerelem amikor nem is számítasz rá, ez nem kamu ez így van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!