Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért betegedek bele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért betegedek bele, hogy nincs barátom?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szóval még annyira nem maradtam le semmiről. Mégis dührohamot kapok, ha belegondolok, hogy nekem még soha nem volt senkim. Ha boldog párokat látok, agyon bírnám őket verni, azonnal könnyes lesz a szemem. Ha pl. a buszon mögöttem csókolóznak, abba egyszerűen bele tudok bolondulni. Miért történik ez velem? Már élni is utálok, legszívesebben megölném magam. Sokan mondják, hogy nem vagyok csúnya, mégse jön össze nekem soha semmi. És a helyzet egyre csak romlik...
2012. nov. 26. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

szia. figyelj tuti nagyon uncsi lesz ez a sztori amit le fogok írni neked, de engem tényleg megviselt.

17éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet, bevallom úgy voltam vele, hogy oké történjen meg. Egy erőszakos állat volt akkor a fiúm 1évig, és SZÖRNYŰ élmény volt, végigbőgtem az egészet annyira fájt lelkileg is testileg is, azóta bár szeretem de ódzkodom is a szextől, mert akkor siettettem a dolgot.

Most már lassan 20vagyok, és 5hónapja szakítottam a barátommal őt szerettem igazán életemben először de olyan szinten padlón vagyok a mai napig attól hogy megcsalt és nem becsült, hogy hihetetlen.

Lennék a helyedben, hogy tiszta lappal indithassak, hidd el! De én már nem tehetem, Te gondolj arra hogy én milyen gázul jártam, Neked meg emiatt ne fájjon a fejed, örülj hogy nem cseszted el a fiatalságodat ;) Tiszta királyság hogy nincsen pasid, és hidd el nekem akkor jön a szerelem amikor nem is számítasz rá, ez nem kamu ez így van ;)

2012. nov. 26. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért betegedsz bele, mert kívulrol látod a dolgokat, és szerintem nem látod mi folyik egy kapcsolatban belul.
2012. nov. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!