Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szégyeli magát előttem, mit csináljak?
Ezt neki is mondtad ?
Szerintem ha a büszkeségével van a probléma itt nem találsz segítséget. Elvi kérdés hogy ki az aki elfogadja a segítséget.
Mondhatnánk hogy erőltesd a dolgot de gondolom neked sem tenne jót ha ellenkezőleg sülne el a dolog.
A legfontosabb hogy csak és kizárólag akkor segíts neki ha kéri, ha folyton a sarkában jársz és pesztrálod a hiányosságát érzékelteted vele, és a negatívumaival fog téged azonosítani.
Képzeld csak el milyen lenne egy olyan emberrel együtt élni aki folyton a hibáidra mutat rá.
Habár te nyilvánvalóan nem mondod ki, ő így érzékeli a segítő szándékodat.
Remélem segítettem, persze ez is csak az én meglátásom.
Üdv : Rumcájsz
És mióta vagytok együtt? Mert ha már régóta, akkor észre kellett volna vennie,h szereted őt, és nem zavar téged, nem sajnálod őt! Ha régóta vagytok együtt, és ez a helyzet, akkor vagy vak, vagy csak tényleg sajnálod őt!
Ha szereted,és nem szégyelled, akkor ülj le vele beszélni, ha meg nem így van, akkor hagyd ott őt, ne tedd tönkre a szívét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!