Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a legjobb barátom tetszik?

Figyelt kérdés

2012. nov. 26. 12:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%

Mit főzzek ebédre?

Ilyen szintű a kérdésed...

2012. nov. 26. 12:32
 2/21 anonim ***** válasza:
ennyire életképtelen vagy,vagy ilyen fiatal?
2012. nov. 26. 12:36
 3/21 A kérdező kommentje:
14 éves
2012. nov. 26. 12:37
 4/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, hány éves vagy. Ha 10, akkor nyomj egy puszit a képére. Ha 20, és nem akarsz már a legjobb barátja lenni, akkor hívd fel magadhoz.

(Ugye lány vagy? :o)

2012. nov. 26. 12:39
 5/21 A kérdező kommentje:

ugyértem,hogy tetszik de a volt pasim legjobb barátja

nekem meg ö a lejobb barátom és én is neki de az van,hogy kezdek belezúgni meg is mondtam neki,hogy tetszik és én is neki csak az a gond hogy attól félek,hogy ö csak barátként tud rám tekinteni és most olyan helyzetben vagyok,hogy nem tudok mit csinálni :( segítsetek légyszíves

2012. nov. 26. 12:40
 6/21 anonim ***** válasza:

"én is neki"

most akkor mi a kérdés?

2012. nov. 26. 12:43
 7/21 A kérdező kommentje:
az hogy most mit csináljak ha ö tetszik és én is neki de attól félek,hogy ö csak barátként tud rám tekinteni
2012. nov. 26. 12:45
 8/21 anonim ***** válasza:

"attól félek,hogy ö csak barátként tud rám tekinteni"

Őt kellene megkérdezni, hogy hogyan tud rád tekinteni.

Kérdezted már tőle? :)

Amúgy tesztek egy próbát, és ha nem működik, akkor maradtok haverok. Csak előtte tisztázzátok, hogy ez csak próbálkozás, és nem éljétek bele magatokat.

2012. nov. 26. 12:49
 9/21 Malats ***** válasza:
Ha tetszel neki, akkor nem csak barátként tekintene rád.
2012. nov. 26. 12:50
 10/21 anonim válasza:

Nyugodtan kérdezz rá (mivel úgy is nagyon jóban vagytok), hogy ő el tudná-e képzelni azt, hogy járjatok. (Itt várj egy picit, hagyj neki néhány másodpercet. Ha szinte habozás nélkül azt mondja, hogy igen, akkor sínen vagytok. Ha eltelik néhány másodperc, és nem igazán tud választ adni, akkor kérdezz rá, hogy: "Vagy inkább csak maradjunk barátok?" Ezzel leveszed a válláról a kérdés terhét, mondd meg neki hogy semmi gond, csak úgy érezted hogy talán több is lehetne köztetek, mint barátság, de ha ilyen barát kapcsolatban maradtok mint most vagytok, ez is teljesen jó neked.

Én valahogy így folytatnám le a beszélgetést. Hasonlóképp mondtam el egykoron egy lány barátomnak, akivel végül össze is jöttem egy jó időre :) Kb. ugyan ilyen idős lehettem mint te. 23/F

2012. nov. 26. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!