Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
hát de ö mondta hogy én vagyok a legjobb barátja meg minden...hogy nálam jobb barátot el se tud képzelni blabla.... és nem tudok vele beszélgetni normálisan már hogy kellene?
és félek megkérdezni azt hogy hogyan tudna rám tekinteni valami ötlet?
nem baj az :P
de akkor is félek valahogy ráakarok kérdezni de nem tudok hogy és már beszélgetni sem tudok ugy vele mindt régen hogy kellene?
próbáld meg
ha bebeszéled magadnak+sokat hajtogatod hogy valszeg csak barátként tudna rád tekinteni,igazad lesz a végén
"ö mondta hogy én vagyok a legjobb barátja meg minden...hogy nálam jobb barátot el se tud képzelni "
Lehet, hogy ezzel éppen rád hajt, csak ő sem meri egyenesen kimondani. :)
Ha legközelebb elhív valahova, kérdezz rá, hogy "ez most randi? Mert akár lehetne az is."
Ennyi. :)
és azt is mondta hogy közel állok hozzá
de szerintem a barátságra gondolt
"facebookrol ismerem 1 éve"
Na jó, legyünk őszinték: Akkor nem ismered őt, és ő sem téged.
Legyetek barátok, és majd a személyes találkozókor ráérsz filózni, hogy mennyire jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!