Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a legjobb barátom tetszik?

Figyelt kérdés

2012. nov. 26. 12:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

hát de ö mondta hogy én vagyok a legjobb barátja meg minden...hogy nálam jobb barátot el se tud képzelni blabla.... és nem tudok vele beszélgetni normálisan már hogy kellene?

és félek megkérdezni azt hogy hogyan tudna rám tekinteni valami ötlet?

2012. nov. 26. 12:53
 12/21 anonim válasza:
bocsi, egy betű lemaradt a barát(i) szóból: "de ha ilyen barátI kapcsolatban"
2012. nov. 26. 12:54
 13/21 A kérdező kommentje:

nem baj az :P

de akkor is félek valahogy ráakarok kérdezni de nem tudok hogy és már beszélgetni sem tudok ugy vele mindt régen hogy kellene?

2012. nov. 26. 12:56
 14/21 anonim ***** válasza:

próbáld meg

ha bebeszéled magadnak+sokat hajtogatod hogy valszeg csak barátként tudna rád tekinteni,igazad lesz a végén

2012. nov. 26. 12:56
 15/21 anonim ***** válasza:

"ö mondta hogy én vagyok a legjobb barátja meg minden...hogy nálam jobb barátot el se tud képzelni "

Lehet, hogy ezzel éppen rád hajt, csak ő sem meri egyenesen kimondani. :)

Ha legközelebb elhív valahova, kérdezz rá, hogy "ez most randi? Mert akár lehetne az is."

Ennyi. :)

2012. nov. 26. 12:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Túl jó barátokat,most megy az MTV-n.
2012. nov. 26. 13:00
 17/21 A kérdező kommentje:
hát igen csak hogy öt a facebookrol ismerem 1 éve és nyáron talizni akar velem de mikor ezt mondja akkor odateszi a volt pasimat is h vele is talizni akar mert barátja
2012. nov. 26. 13:02
 18/21 A kérdező kommentje:

és azt is mondta hogy közel állok hozzá

de szerintem a barátságra gondolt

2012. nov. 26. 13:06
 19/21 anonim ***** válasza:

"facebookrol ismerem 1 éve"

Na jó, legyünk őszinték: Akkor nem ismered őt, és ő sem téged.

Legyetek barátok, és majd a személyes találkozókor ráérsz filózni, hogy mennyire jön be.

2012. nov. 26. 13:09
 20/21 A kérdező kommentje:
de már láttam nem is egyszer és tetszik is meg minden ugy ismerem mindt a tenyerem de most hirtelen nem tudok mit csinálni egyéb ötlet?
2012. nov. 26. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!