Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 15/lány
Figyelt kérdés
Van egy fiu a gimibe 1 évvel nagyobb nálam és folyamatosan figyel, követ a tekintetével,mélyen a szemembe néz mindig, ebből arra következtettem, hogy bejövök neki. Ezért fel is vettem facebookon:D . És nem történt semmi, egyáltalán nem közeledik felém. Viszont a suliba ugyanazokat a dolgokat teszi, mint amiket már leirtam. Hogyha a haverjaival van akkor is a szeme sarkából folyamatosan figyel! DE MÉGSEM KÖZELEDIK!! Nagyon helyes,lassan meg is tetszett nekem, most már tényleg szeretném, hogy történjen valami. Kérlek segitsetek, mit tegyek? Valaki volt/van hasonló helyzetbe??
Hááát..csak ugy állitsak oda hozzá? nem tul nyomulos??
2012. dec. 15. 13:55
3/9 remedise válasza:
Ha már felvetted írj neki :)Lehet csak szinplán fél közeledni, vagy ősem tudja hogyan tegye meg...
2012. dec. 18. 19:13
4/9 anonim válasza:
Szia!
én ugyan ebben a cipőben jártam csak pont én voltam a fiú. (17/F)én néztem őt, bár ez fordítva is igaz volt és úgy mint te én közeledtem, én vettem fel a facebook-on ismerősnek stb. (elvileg a fiúnak kéne közeledni lovagiasan) De Ő annyit se csinált mint te.
egy szó mint száz, beszélgess vele face-n majd suliban ha úgy alakul, ha még erre sem reagál, hagyd a fenébe, mert ez már nem a nyusziságról szól hanem szimplán csak szépnek tart. vagy megerölteti magát és felemeli a hátsóját, vagy ne vedd figyelembe és akkor jó esetben, kierőszakolod belőle, hogy oda menjen hozzád. én úgy látom te eddig mindent megtettél amit lehetett. :)
2012. dec. 26. 19:50
5/9 anonim válasza:
egy alkalom még nem számít nyomulásnak, ez szükségszerűnek mondanám. oda kell menned hozzá amikor egyedül van és nem számít rád.
2012. dec. 26. 19:59
6/9 anonim válasza:
Az iskola egy olyan hely, ahol a szünetekben 4 dolgot lehet csinálni: enni, tanulni, beszelgetni vagy nézni másokat. Van egy lány a suliban aki tetszik. Tudom, hogy hülye, meg esélyem sincs nála, de akaratom ellenére mindig megnézem. Ez már csak ilyen, a helyedben ha az a srác olyan mint én, akkor ne foglalkozz vele.
2012. dec. 26. 20:15
7/9 anonim válasza:
Figyelj, te vagy a lány. Ne te menj oda hozzá. Tudtommal még mindig a fiú dolga a kezdeményezés, udvarlás.
2012. dec. 26. 20:23
8/9 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat!!:) én ahogy magam ismerem nem fogok odamenni hozzá, esetleg facen beszélek vele..vagy ilyesmi..szerintem is az ő dolga lenne a közeledés!csak az idegesit hogy tényleg abszolut nm közeledik..csak néz..mindig ott tünik fel ahol én vagyok, hangosan nevet vagy beszél ha a közelében vagyok, hogy vegyem észre..de nm tesz más semmit:/
2012. dec. 27. 15:23
9/9 -unique- válasza:
Én is voltam már hasonló helyzetben. Legtöbbször ugyan így volt, hogy csak nézett, de nem közeledett. Egy alkalommal viszont volt olyan bátor a srác, hogy odajött... A többi viszont egy idő után abba hagyta a dolgot. Lehet, hogy azt várták, hogy én közeledek. De ez nem a lányok dolga. :) ha tényleg tetszel neki, kezdeményezni fog.
Azt pedig nem ajánlom, hogy először facebookon beszélj vele. Ezeket személyesen kell! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!