Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent, ha ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, ha ezeket csinálja egy lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány 2 osztállyal felettem jár(középsuli). Nagyon sokat látom a suliban és nagyon sokszor rám néz mindig amikor meg lát, persze én is őt. Néha nagyon annyira néz hogy majdnem a kukára rakja a táskáját meg ilyenek. Ha a barátnőjével van akkor amikor elmegyek előttük hirtelen nagy nevetés valamin. Ha ő megy el előttem akkor valamikor rám néz valamikor lehajtja a fejét. Egyik nap megyek le a lépcsőn és az ajtóban pont ő jött velem szemben, én megálltam illedelmesen hogy előre engedjem és egy 2másodpercre megállt előttem és mélyen a szemebe nézett de nem szólt semmit éppen akartam köszönni valamit(kis híján lefagytam nagyon aranyosan tud nézni), de aztán hirtelen gyorsan elment, lehet hogy zavarba jött nem tudom. Máskor meg amikor elmegy előttem valamikor rám mosolyog, Nagyon sokszor kerülünk szemkontaktusba. egyszerűen annyira tetszik nekem, hogy már a folyosó másik végéről kiszúrom, gyönyörű egy teremtés. Esetleg valami jelzést tudnátok mondani amire a reakciója elárulhatná hogy tetszek e neki? pl. gondolok olyanra, hogy rámosolygok/kacsintok és ha visszamosolyog vagy netán elpirul z talán jelentene valamit. Köszönöm a segítséget:D
2012. dec. 14. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Ezt nem olvastam el,de szerintem nincs igazad.
2012. dec. 14. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mégy oda, és mondod meg neki, hogy bejön, és meg szeretnéd ismerni?
2012. dec. 14. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyi jel nem elég neked? Menj oda!
2012. dec. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!