Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sakes kérdése:
Miért van az hogy a bunkó nemtörődöm fiúk hódítanak a csajok terén?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam folyton lekurv..zza veri a lányokat azok meg szerelmesek belé,ez hogy vagy?2012. dec. 14. 20:53
1/17 anonim válasza:
Mert a lányoknak tökös pasi kell. És sajnos bennük látják meg ezeket.
2/17 anonim válasza:
mert neki van töke kezdeményezni.Meg ez a kakaógenszter stílus tetszik a tini csajok többségének
3/17 Pali1977 válasza:
Mert a csajok azt hiszik, meg tudnak nevelni bennünket pasikat, és mire rájönnek, hogy nem tudnak csapdába esnek. Vagy a pasiba szeretnek, vagy végérvényesen kiábrándulnak belőle (ezt a helyzet dönti el)
4/17 Pali1977 válasza:
Veri a csajokat? hűűű ez durva...
6/17 anonim válasza:
Mert az ő kapcsolataik látványosak. És persze gonolhatod, hogy mennyire lehetnek komoly kapcsolatok ezek. Én egy illedelmes és figyelmes fiúval járok, de nem verjük nagydobra. Persze aki ismer minket, annak leesik, hogy mi az ábra. Szerintem emiatt van.
7/17 anonim válasza:
Egy kis lazaság nem árt, kinek vonzó, ha valaki görcsös? Ugye...
De a bunkóság más tészta. Azoknak a lányoknak az önértékelése vélhetően a béka s*gge alatt van. Ezért.
8/17 anonim válasza:
Valamit biztos nem jól látsz, mert nekem ilyen hapsi nem kellene az fix. Irtózom az erőszakos férfiaktól az meg pláne nem érdekel aki rám sem bagózik és közömbös.
9/17 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem látom rosszul :(
2012. dec. 14. 21:13
10/17 anonim válasza:
Itt hiába kérdezed. Itt általában az írtozom a kemény fickóktól, nyálas majmokat szeretem típusú nők írnak zömében. Az élet mást produkál. De azok a nők, akik a kemény fickókhoz vonzódnak, azok nem itt lelkiznek, hanem most is épp furja egy nagy petrencésrúd farok a seglikát! EZt így hidd el. És ezek a lányok bezony kapósak. A kemény fickóknak legalább akkor akeletje van mint a kuhrvakislányoknak. Hatalmas. Mert van rengeteg ember akit ez gyújt lángra belül, mert a bevállalósat, vadat szereti. Nem mindenki elégszik meg a gyengéd mosolygós enyelgéssel. Van akinek más kell. A szerelem/szex nem csak a szolídságról meg a gyengédségről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!