Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom ma elment bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom ma elment bulizni nélkülem. Picit fáj, ő meg nem érti, kinek van úgymond igaza?

Figyelt kérdés
Úgy volt,hogy 4 en megyünk bulizni,haverja mi ketten meg egy ismerős csaj.A csajszi lemondta,akkor én mondtam,hogy ne menjünk,mert 3an nem lesz jó.Úgyvolt,hogy nem mennek,vagy ha mégis,barátom haverjának tesójával.Én le is betegedtem,zsíros haj,nem is lett volna időm elkészülni,taxi már ment barátomért,és ők 3an elmentek meg végén kiderült hogy a csaj barátnője is ment.Én meg itthon ülök és hallgatok.Annyira fáj,ha belegondolok....ők fent ülnek vip helyen,szórakoznak én meg itthon pizsamában,és ez miatt össze is vesztünk smsbe.Most kinek van igaza?
2012. dec. 14. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igazából még az elején, amikor kiderült, hogy az az ismerős lány nem ér rá, lehetett volna alkalmad mondanod a barátodnak, hogy: "Nem volna kedved inkább itthon maradni velem?" Talán ráveszed, hogy otthon maradjon, de ha mindenképp menni akart volna, akkor is meg tudtátok volna beszélni vita nélkül.

Gondolom olyan nagyon nem vagy rosszul, hogy buliba vágysz, tehát nem hagyott magatehetetlen, ápolásra szoruló állapotban a barátod. Ő mindenképp menni akart, a szavaidból ezt vettem ki. Hagyd, hadd érezze jól magát!

Ne vesszetek össze, legközelebb, ha jobban leszel, időben elkészülsz és mész te is.

2012. dec. 14. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
olyan nagyon nem vagy rosszul, hogy buliba vágysz = olyan nagyon nem vagy rosszul, ha buliba vágysz
2012. dec. 14. 22:46
 13/16 A kérdező kommentje:
nem az,hogy bulizzak,hanem az,hogy elment nélkülem..más lányokkal van..
2012. dec. 14. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Előbb lemondta, utána betegedett le.

Úristen, már másodszor elment nélküled? És még mindig nem vágtad fel az ereidet?

Fel kellene nőni, a VIP részleghez észt nem osztanak.

24/N (4-es)

2012. dec. 14. 22:50
 15/16 A kérdező kommentje:
jaj,jóhogy mondod,mindjárt keresek kést. :D
2012. dec. 14. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"nem az,hogy bulizzak,hanem az,hogy elment nélkülem..más lányokkal van.."

Jajj, nemáár!

Ha ez kiderül a kérdésből, akkor lehet, hogy hozzá se szólok. Erre ugyanis nem tudok megoldást. Azazhogy tudok, csak éppen azt is tudom, hogy ha a szempillámon pörgök, sem fogom tudni megértetni.

Jó párkapcsolat bizalom nélkül nem létezik.

Akiben nem bízol, azzal nem érdemes párkapcsolatot létesíteni.

Ha ok nélkül vagy bizalmatlan, akkor viszont egy átlagember magyarázhat, amit akar. Pláne, ha idegen.

2012. dec. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!