Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan ír telefonról amikor elmegy sörözni a haverjaival, vagy koncertre nélkülem, szerintetek?
Mindig ír hogy épp hol vannak, hova mennek, mit csinálnak, küldi a szivecskéket. Ha konerten van, nyilván nem ír koncert közben, de pár szám elteltével biztos ír valamit, meg koncert után is.
Persze nagyon örülök, hogy ilyenkor sem sz@r le, de néha azért megmondanám neki, hogy ne írjon, élvezze csak a koncertet, koncentráljon csak nyugodtan a barátaira miközben sörözik, vagy ilyesmi, ne rám koncentráljon, mert úgy én se tudnék ellazultan szórakozni ha én csinálnám ezt.
Szerintetek megsértődne? Ti megsértődnétek, ha magatoktól csinálnátok ezt, mint a barátom? Mert magától csinálja, nem én kértem rá egy szóval se.
22 éves.
Hagyd hogy szeressen... Egy idő után úgyis elmaradnak ezek a dolgok. Akkor meg majd te fogsz hisztizni érte... :D
Tapasztalat...
Ó örülj neki.Engem ha buli volt napokig lesz.rt a barátom.
(Illetve mostmár csak ex..:) )
Nekem a párom ment el Egerbe a testvéreivel , borozni már az elején közöltem vele csak akkor hívjon mikor indulnak haza felé .
Érezzék csak jól magukat , kell nekik a kikapcsolódás , mert ismerem a párom hívogatott volna.
És még ő köszönte meg hogy megértő vagyok és hagyom hogy kikapcsolódjon , jól is érezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!