Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség ilyet kérni?
Tegyük fel, hogy az ismerőseid között van egy ember, aki mindennél jobban szeret téged, de neked erről fogalmad sincs. Te már jó ideje boldog párkapcsolatban élsz.
Az illető meghal, de egy hozzátartozója közli veled, hogy az volt a kívánsága, hogy Te legyél ott a temetésén.
Elmennél?
Önzőség ilyet kérni?
Szóval te vagy az aki meg fog halni, de reménytelenül szerelmes?? :)
Ha ismered az illetőt, és a barátod, akkor el megy a temetésre, mert ez így szokás, de az is lehet, hogy nem.
De itt már elég zavarosak a dolgok...
2. voltam
Ne tamadjatok mar, nincs ebben semmi beteges.
Ha tudom hogy haldoklok, en is azzal a tudattal szeretnek elmenni hogy az akit szerettem elkiser utolso utamra.
Ha ez a helyzet, igazan sajnalom kerdezo.
10.
Hm.. :) még jó, hogy valószínűleg nem sírna.
Egyébként igazad van..
Haldoklásnak nem nevezném, de közelít hozzá. Nem mondom, hogy biztosan megöl, de nagy esély van rá. Erre értettem. És most pár napja a fent említett kérdésem gondolkozom. De a tízes válaszadó végképp meggyőzött.
Itt nem azt kell nézni, hogy önzőség-e, vagy illendő-e, vagy kötelező-e elmenni.
Te szeretted/szereted ezt a személyt? A választól függően cselekedj. Az érzelmeidtől függően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!