Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesz ilyet egy férfi barátságból?
Figyelt kérdés
Állandóan felhívja a nőt, a nő idővel közli, hogy vonzódik hozzá, a srác nem válaszol semmi, de mégis keresi.
A lány letiltja, így halványulnak a keresések, de aztán mégis hónapokkal később újra megkeresi a lányt, hogy mi van vele?
Ez barátságra utal?
2012. dec. 2. 21:58
1/6 anonim válasza:
ha többet akarna, a vonzódom hozzád vallomás után 5 perccel már a karjaiban lettél volna
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért ilyen?
2012. dec. 2. 22:00
4/6 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy arról van-e szó ,hogy a nők meg a férfiak egészen máshogy gondolkodnak ,de mikor egy férfi keresi a nőt hivogatja , akkor a nő hogy a francba ne gondolná ,hogy nőként érdekli és nem barátkozni akar . Hónapok óta húzódik egy hasonló szituáció velem és egy pasival , öszintén nem értem a szándékait és a viselkedését . Akárhányszor úgy döntök ,hogy végetvetek ennek a huzavonának nem sikerül véghezvinni a döntésemet ,mert ahogy beszélünk én képtelen vagyok nemet mondani , vagy kijelenteni ,hogy nem akarok többé beszélni vele .
5/6 anonim válasza:
Hát, nekem az a tapasztalatom, hogy a férfi valamiért nem meri felvállalni a vonzalmát (pl. mert van kapcsolata, amiből nem akar kilépni), de neki is kell néha a "bizsergés", meg hogy érezze, hogy vonzódnak hozzá.
Nekem több mint egy éve húzódik egy ilyen sztori, eleinte naponta keresett a pasi, most már csak hetente-kéthetente. Én már leírtam, de azért még szívesen beszélgetek vele barátként. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a szitu, ami az utolsónál, de még mindig megkeres.
2012. dec. 3. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!