Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magamnak szeretném azt, amiért megdolgoztam! Vagy Önző vagyok?
Gyárban dolgozom. Karácsonyra fogok kapni egy TV-t, egy fényképzőgépet, és egy nagyon drága okostelefont!
A párom nem dolgozik, csak héba-hóba vannak maszek munkái. A rezsit én fizetem egyedül, ő csak a kajába és a cigibe fizet bele olykor-olykor.
Van már neki egy 60 ezer ft-os androidos telefonja. Nekem még csak sima "buta" telefonom van, bár az sem gagyi. Van már persze LCD tv-m, amit majd nagymamámnak ajándékozom.
A párom már kapott tőlem egy 55 ezer forintos kis LED TV-t. A telefonjához is közvetett módon, de én segítettem hozzá (kicsit belepótoltam neki), a drága Laptopjába is én pótoltam bele. Ő meg nem igazán segített engem hozzá ilyesmihez soha. Persze ha a napi megélhetésről van szó, akkor lehet rá számítani.
Viszont ma feljött egy olyan téma, hogy lehetséges, hogy kapok ajándékba a munkahelyemen egy nagyon drága telefont, és teljesen kiakadt, hogy nekem akarom azt neki adni, vagy legalábbis elcserélni az övére + még visszaadná az ajándékba kapott kis LED TV-jét és még rá is fizetne. Mert hogy Ő nagyon szeretne egy ilyen telefont. De már én is évek óta vágytam egy androidosra, és most talán össze is jöhetne a dolog. Mert eddig csak páromnak volt/van.
Ő viszont most azzal ostoroz engem, hogy egy Önző dög vagyok, amiért a TV a fényképezőgép és a telefon közül nem adom neki legalább az egyiket.
Pedig karácsonyra már megkapta a két PS3 játékát megy eg SONY PS3 Kontrollert is, ami alsó hangon huszonvalahány ezer ft volt összesen...
Tényleg én vagyok az Önző dög, amiért nem cserélem el az ő javára a méreg drága telefonomat amit kapok???
lehet kicsit én is megsértődnék,a három dolog közül egyet sem ajánlanál fel neki......
lehet ez esik rosszul neki
mind a ketten érdekesek vagytok
te is csak magadnak akarod mind 3 dolgot,ez is önzőség.....
hagyd el,legyél boldog a fényképezőgéppel,a 3d-s tv-vel,a telóval,ő meg az ő cuccaival
mindketten önzőek vagytok......
Én nem érzem magam Önzőnek! Eddig 3 TV-t osztottam szét a családban. Páromnak is sokmindent vettem már. Nekem az esik rosszul, hogy elvárja, hogy ha kapok vagy szerzek valamit, és az jobb valamiben, mint az övé, akkor azt adjam neki.
Egy idő után, szerintem ez másnak is elkezdené bökni a csőrét... önzőség ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!