Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti tippek? A zuhanyzó rózsán és a feldugok magamnak mindenfélét kivül :D mivel tehetném még érdekesebbé a masztizást? Már unom a csikló izgatását és az ujjazást . Valami újat! Részletesen :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 14:55
1/10 galen malek válasza:
Mi lenne ha fognál magadnak 1 pasit és azzal csinálnád :)
2/10 anonim válasza:
Jaja! :D
Van kedved beszélgetni?
Írj privátot! Én is unom már a recskát... :S
Meg én amúgy szerelemre vágyom... :)
3/10 anonim válasza:
Hát én meg kíváncsi vagyok a csikló izgatásra meg az ujjazásra. Ha te meg szívesen eljátszanál egy farokkal akkor csináljuk egymásnak.
6/10 anonim válasza:
szedik már fel a kiscsajt... :D
21F
7/10 anonim válasza:
Vékony harisnyanadrágon keresztül szívasd magad porszívóval, nagyon izgi lesz
10/10 anonim válasza:
-elektromos fogkefe
-vegyél többféle szex segédeszközt egyszerre izgasd fel a végbeledet a hüvelyt a csiklót
-kösd ki a lábad valahova hogy ne tudd összecsukni, csusszants fel egy vibrátort és kicsit "kínozd magad" eszméletlenül izgalmas.
remélem tudtam segíteni ezekek saját tapasztalatból mondom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!