Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem elég gáz, amit a barátnőm csinál, én soha nem tennék ilyet. Ti mit gondoltok?
Most mi van ebben, nem kell leszólni... Megkérdezte a barátnőjét, szerinte ez oké-e? Bár egyértelmű volt, hogy igen, különben nem csinálná, de ennyi.
Ha a barátaink véleményére sem vagyunk kíváncsiak, mikor lehet, hogy kezdünk elfajulni, akkor nem tudom mit vártok ettől az élettől...
3-as, azért ribanc mert ölelgeti a barátja legjobb haverjait????
kapjatok már észbe a barátja legjobb barátaival valószínűleg sokat lóg együtt!!! előfordulhat hogy kedveli őket, ha közel állnak hozzá miért ne ölelgethetné? ettől miért lenne ribanc? ölelés nem ugyanaz, mint lesz.pni valakit
Engem is megölelnek a barátaim haverjai, ha meglátnak, mert megörülünk egymásnak, ebben nincs semmi szexuális tartalom!
Vagy akár egyéb helyzetekben is... nincs ebben szerintem semmi rossz, a barátomat se zavarja cseppet sem. Sőt, örül, hogy a haverjaival jóban vagyok.
Szerinted egyébként ez miért probléma? Nyilván nem fognak a barátja haverjai semmi rosszat csinálni vele, ez abszolút csak haveri dolog lehet!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!