Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. fêlek hogy hülyeséget csinál amiért szakítottam vele?
A barátommal már harmadszor próbáltuk meg, most viszont szüleim tudta nêlkül!
Ma szakították is vele mivel agresszív volt, nézegette a telefonomat, sokszor oktalanul veszekedett velem, és mivel ő elvileg komolyan gondolta velem azt akarta hogy mondjam el otthon, emiatt lett agresszív tudtam hogy szüleim nem örülnének, első szakítás azért volt mert megcsalt a második pedig mert részegen csúnyán viselkedett velem, na és az ivás még mindig megmaradt! Gyereket akár én pedig nem mivel mindketten iskolába járunk ezétt is volt ma vita! Na és ma megmondtam hogy vége, félek tőle stb ő erre 1órát zokogott, sajnáltam nagyon mivel az én érzéseim sem változtak de lépnem kellett! Behozott autóval a városba a buszomhoz ekkor is sírt és mondta hogy nem megy haza többet, nélkülem nincs miért élnie és ezáltal félek hogy butaságot csinál! Szerintetek megtenné? És én hogy cselekedtem?
Szerintem is hívd fel valakijét, hogy vigyázzanak rá. Ne menj bele ilyen érzelmi zsarolásba, mert rosszul fogsz kijönni belőle. Nagyon jól tetted, hogy szakítottál.
Nekem sokat mondogatta az előző barátom, hogy én vagyok az egyetlen öröme, meg hogy nélkülem nem lenne miért élnie, sőt, egyszer még azt is találta mondani, hogy én sem találnék helyette mást. Ott is hagytam, engem ne akarjon ilyesmivel magához láncolni.
Persze azt megértem, hogy most rosszul érzed magad, én is sírtam utána sokat, mert tényleg szerettem - de szerencsére a józan eszemre hallgattam.
Már az első alkalommal,hogy megcsalt, végleg szakitani kellett volna vele.Mert szerinted,ha vki egyszer megteszi többször nem fogja?Dehogynem...kutyából nem lesz szalonna.
Nem most kellene sírni,hanem előre gondolkodni...Aki esetleg öngyilkossággal fenyegetőzik,annak csak a szája nagy...aki megtenné,az nem hangoztatja...csak lelkileg akar rád hatni,nehogy bedőlj neki.
És semmi esetre se fogadd vissza......megcsal...iszik,...csúnyán viselkedik veled???és ezek után még gyereket akar???Hár ha visszafogadod,és még szülsz is neki,akkor meg is érdemled ezt az embert,mert változni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!