Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam? Szakitottam a barátommal és az egyik osztálytársa írt egy levelet hogy hülyeséget csinált.
A volt barátom nincs fenn msn-en pedig mindennap fenn szokott lenni. Felhivni meg félek mert azt mondta h ne keresem
Szerintetek mit csináljak? annyira félek h csinált vmi hülyeséget vagy csak rám akarnak ijeszteni?
Na most majd jön a lepontozás, de akkor is le fogom írni a véleményem az ilyen helyzetekről.
Hát én bizony fel nem hívnám. Nem gondolom, hogy a te felelősséged, hiszen nem felelhetsz az ő életéért. Vigyázzon mindenki a magáéra ha már elért egy bizonyos kort (gondolok itt arra, hogy egy csecsemő ugye nem esik ebbe bele, rá a szülei vigyáznak).
Ez már totális lelki terror meg bűntudatkeltés. Nem a te dolgod, lezártad a kapcsolatot és kész. Ő meg fogja fel.
írj vissza annak az osztálytársnak, hogy mégis mit csinált!
hmm? Erre nem gondoltál?
ő írt, Te válaszolj, és provokáld ki hogy kérdezzen!
vagy kérd meg valamelyik bnődet, hogy telefonálhass egyett...
felhívod beleszól, lerakod, megnyugodhatsz!
#31# és a szám és nem fogja kiírni neki a teló hogy miről, honnan hívják...
de amúgy van telefonfülke is! tudom nem trendi, de hasznos...
25/F
Figycsi...Én mondtam neked,hogy ne törődj vele,mert már semmi közöd nincs hozzá...A 2. válaszolónak igaza van...
Amúgy meg...Szerinted ha ilyeneket írnak neked,lehet benne valami igazság,vagy csak provokálni akarna...?Gondolkozz :)
Egy jó Barátnőd :D
vivi vivi
ezt azé így csinálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!