Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ijesztő, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ijesztő, ha egy nő egyenes beszédű, kimondja amit gondol? Még pár dolog lentebb.

Figyelt kérdés
Nem bunkózásra gondolok, hanem egyszerűen kimondja amit gondol ha néha nyersre is sikeredik. Szándékosan nem bánt meg senkit.
2012. dec. 11. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
örülj neki ,nem b@asz át a két értlemű dolgaival
2012. dec. 11. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Tehát ha pukizol, akkor azt mondod, hogy "Azta, most rohadt büdös fingottam!"?
2012. dec. 11. 23:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, exem még fingott is amikor úgy tartotta kedve, én meg röhögtem rajta, és mindent megbeszéltünk az élet dolgairól meg egymásról. A baj annyi volt, hogy fiatalok voltunk a kapcsolathoz és felelőtlenül kezelte ő az én érzéseimet, én meg emiatt meghülyültem és hát vége is lett. Amúgy másfél évig voltunk együtt.
2012. dec. 12. 08:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Álmaim nője!
2012. dec. 12. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak ment a lájk XD
2012. dec. 12. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:
elsőre ijesztő, aztán hálás vagyok érte.
2021. okt. 23. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!