Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ijesztő lennék?
Amikor új emberekkel találkozom(főleg fiúk), amikor megkérdezik, hogy mi az érdeklődési köröm, meg mit csinálok(a hobbim a gyakorlatilag a betegellátás, mert szeretnék mentőtisztire menni, amit jelenleg tanulok az képi diagnosztika) akkor általában az a reakció, hogy húú, meg óóó tényleg?, de aztán már sokadjára történik, hiába írok a gyereknek nem ír vissza.
Egyáltalán nem jelentkeznek. Ha valamit megkapnak utána egyből eltűnnek. Most nem arra gondolok, hogy szexeltünk és amiatt, mert azt még meg is érteném, de legutóbb a srácnak felmentést írtam tesióra alól. Megírtam, és amióta megkapta nem hallat magáról. Pedig csak csókolóztunk.
Szia!
Az az oka,hogy túlzottan adakozó vagy. Szóval felkínálsz mindent, még ha jól értem egy felmentés hamisítását is. Sokat nyújtasz és erre ráharapnak. Na meg semmi kihívás, ha minden tárva nyitva áll előttük, nem izgalmas, nem titokzatos.
Majd ha beteg leszek, akkor elhívlak hozzánk és elláthatsz :D
Persze csak hobbiból... xD
De jó :D kedves vagy :)
#4 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!