Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon visszataszító, ha egy 17 éves fiúnak még nem volt barátnője, és nem is csókolózott?
Az illető(én) 186 cm magas,izmos testalkatú,átlagos arcú,kicsit csendesebb,valamennyire művelt.Nem vagyok annyira társasági ember,de persze vannak barátaim,fiúk,lányok egyaránt.Még 1 barátnőm se volt,nem is csókolóztam/szexeltem.Volt pár randi,de egyik sem jött össze.Régne duci voltam,kb.2 éve kezdtem úgy-ahogy kinézni.Azóta teljesen megváltoztam,de a csajozás eddig kimaradt,kevés az önbizalmam ilyen téren.Mit gondolnátok erről? Nagyon lúzernek tartanátok?
17/F
Az én barátom 18 éves volt és neki se volt semmi még csók se .. :)
És én nagyon örültem,hogy én voltam neki az első MINDENBEN :)
19/L
Már nem azért ,de ebben mi a visszataszító?
Nem tartanálak lúzernek.
Csak a lányokkal szemben van félelmem.Küzdősporton,ahova járok,bármikor ki merek állni,az idősebb,erősebbek ellen.Sajnos a lányokkal eddig csak kudarcaim voltak.
Meg most minden lány tapasztalt pasit akar,de ez érthető is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!