Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy visszataszító ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy visszataszító ha egy csajnak a kisajkai nagyon picit kilógnak?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem , mert párommal tervezzük, hogy lefekszünk de örökké meséli hawerjai előtt, hogy ő a baba puncit szereti ..s szégyelem magam, hogy nekem nem olyan van mint amilyet ő szeret..és félek a rakciótól ..:/

2012. okt. 25. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy lehetsz még a világon egy "eeeeekkora" testi rendellenességgel... Ironizáltam. Nem fogja zavarni.
2012. okt. 25. 12:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
(Hozzáteszem, a "haWerjai" sokkal visszataszítóbb hiba...)
2012. okt. 25. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha ott lesz az orra előtt, akkor a tiéd lesz neki a legszebb, nyugi.
2012. okt. 25. 12:30
 4/12 Menedzser ***** válasza:
És ha a tied nem olyan akkor mi van?? Ha szeret megtart :)
2012. okt. 25. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:

ha ez alapján dönti el, hogy jó veled a szex vagy sem, ahhoz csak gratulálni tudok...

Amúgy egy FÈRFINEK, minden punci jó punci, csak a kis ficsúrok válogatnak, kényeskednek!

2012. okt. 25. 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ,ha nem egy puncifasz-rügy kezdeményről van szó, akkor szeirntem elnézhető. Egyébként le lehet műttetni. Plasztikai sebész szépen átműti a cicás puncidat babássá ha ennyire akadályoz az életműködésedben. De egyébként szerintem ugyanolyan jó a cicanyalves punci is ,mint a nem lógós, mindkettőt lehet szeretni valamiért. Ez a fajta olyan jó húzogathatós féle. Amazt meg jobb nyalni.
2012. okt. 25. 12:49
 7/12 A kérdező kommentje:
érteem..köszönöm a válaszokat !
2012. okt. 25. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:

ezek kozul melyik a tied?

[link]

Amugy en is jobban szeretem a babapuncit..

2012. okt. 25. 13:19
 9/12 A kérdező kommentje:
1 :-s
2012. okt. 25. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Az meg teljesen oke, ne aggodj.
2012. okt. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!