Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/32 anonim válasza:
Az egésztől undorodom személy szerint, akárki teszi. 19/F
2/32 anonim válasza:
Igen, csókolózni sem akarnék egy ilyennel... gusztustalan, inkább nyalogatom a hamutálat..
3/32 anonim válasza:
Ki hogy szereti engem például nagyon zavarna :S
4/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon.Büdös,egészségtelen.Fujj 16/F
5/32 anonim válasza:
Engem zavar is.Undorodok a szagától.
19F
7/32 anonim válasza:
én úgy vagyok vele (mióta jártam egy cigis lánnyal) hogy látok utcán gyönyörü jó tesű isten csaj de látom cigit elfordulok...akkor olyan mint ha nem is lenne de ha nem lenne cigi oda mennék de én cigi ellenes vagyok ez az egyetlen amit nem adok lejebb !válaszom visszataszító !
8/32 anonim válasza:
Én undorodok tőle!És nem is barátkoznék olyannal aki cigizik!!! 14/L
9/32 anonim válasza:
akarmijen ''vagany'' is most a cigi nkm nem teccik se fiunal se lanynal. sot lanynal egyaltalan nm teecik
10/32 Gyakori Ferenc válasza:
Dohányzom, volt már dohányzó barátnőm, akkor nem zavart. Most szeretnék leszokni, normálisan, egészségesen élni, és igenis zavarna. Megjegyzem az önmagában visszataszító, hogy 15évesen valaki cigizik. Pláne, hogy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!