Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulik meg ekkor akkor belefér:)
De amúgy barátnőmnek nem engedem:D
Woww, durva válaszok. Már értem miért nem találnak maguknak barátnőt a pasik. Nálunk az osztályba 17 lány jár, ebből 9 dohányos, 4 pedig csak bulikban szív. Magyarul marad 4 nem dohányos lány, és ők bizony mind a "lúzerebbek"(túlsúlyosak, melegítőben járnak..). A mai tinik dohányoznak, és többségben a lányok. Mert az igaz, hogy a fiúknak viszont valamivel kevesebb mint a fele cigizik csak. Ja, és ez egy elég jó gimnázium.
Minden barátnőm cigizik(ha más nem bulikban), az összes eddigi barátom cigizett. Pedig igen vegyes arcok voltak.
Biztos van még pár tini aki tartja magát, meg lehet, hogy mondjuk vidéken nem divat, de a többség bagós.
Ciki, nem ciki, ez van. 16l(Igen, én is cigizek, 2 éve. És sok osztálytársamhoz képest későn kezdtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!