Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy vonzó nő? Mi az ami abszolút visszataszitó? Mire törekedjünk? 16L
"Ne legyen ápolatlan, se kövér. Ezek eléggé vissza taszítóak szerintem."
vs.
"Jól van.magasra tetted a mércét..."
kérdező, te hülye vagy, ez az alap, nem magas mérce...
és ezt én mint nő mondom!!!
Ápolt, igényes, természetes külső.
Független, tartással rendelkező, határozott személyiség. Tudd, mit akarsz. Legyen "életed". Ne legyél kapcsolatfüggő, csimpaszkodó, nyafogó. De: egyben bunkó se, tudj megértő, elfogadó lenni, intelligens módon kezelni helyzeteket, problémákat.
Légy figyelmes, a másikkal szemben, tudd meghallgatni. De ne ugorj minden szavára, ne hagyd magad irányítani, ne hagyd a fejedre nőni.
Én a szőrtől irtózok. Nálam alap dolog, hogy egy lánynak ne legyen arcszőrzete, a karján, lábán se legyen szőr. (Hogy a nemiszervvel kapcsolatban mi az álláspontom, arra most nem térnék ki.) A szőrös nők nagyon visszataszítóak számomra. Amit én még visszataszítónak találok, az ha tele van pattanással a lány arca. Egy-két alig észrevehető pattanás még belefér, de amikor az egész arca olyan, az elég visszataszító. Erre jó a smink, persze nem kell túlzásba esni, csak épp hogy takarja ezeket a hibákat. De sokan vannak akik teljesen pattanásosak és még egy picike sminket sem tesznek föl.
18/F
Soványként írom, hogy ahogy látom, a kövér lányok is sokaknak bejönnek. :) Nem tudom, nem értem, miért problémázik itt sok lány-fiú ezen.
Sok széparcú kövér lányt látok helyes srácokkal.
S általában, ha megkérdezek egy pasit, azt mondja: inkább molett legyen, mint "csontváz" (a két szélsőség közül).
Én magam is inkább molett lennék(!) ha ezek közül kellene választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!