Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan Hóditsak meg egy 12...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan Hóditsak meg egy 12 éves lányt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 11:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok:

Egyébként én 15 éves koromban összeismerkedtem egy 12 éves lánnyal akiről mindenki azt hitte, hogy 16 xD

[A korára való tekintettel nem jöttem össze vele, de ő az élő példa rá, hogy a 12 éves lányok nem kisgyerekek, nagyon jól el lehetett beszélgetni vele!]

2009. aug. 29. 12:59
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

Jaj de utálom ezt,amikor a nagy,okos felnőttek azt írják,a 12 éves lányoknak babáznia kell.Egyből úgy veszik,hogyha valaki járni szeretne egy 12 éves lánnyal,akkor hagyjad,ne szexeljetek!Ki a franc kérdezte,hogy d*ghatok 12 évesen?Sajnos tényleg vannak ilyen tinédzserek,akiknek már ilyen idős korban ezen jár az esze,és ennél többet is tesznek.De könyörgök,ne általánosítsunk már folyton!13 éves vagyok,elég érett,kívül-belül,elég felnőttes a gondolkodásmódom.1 éve van barátom,aki most 16 éves,és persze az elején a fiú minden haverja röhögött,hogy mit akarsz te pedofil,egy 12 éves kiscsajtól,hagyd őt barbizni!Aztán mikor megismertek,látták,tényleg nem valami könnyű vérű "mindenáronmegdugatommagammielőttbetöltömatizennégyet" lány vagyok.A sráccal azóta is együtt vagyunk,a szex témát pedig egyáltalán nem erőltetjük,egyrészt,mert tisztában vagyunk a következményeivel,hogy 14 éves kor alatt bűncselekménynek számít,másrészt nem szeretnék a gimis éveim alatt azon izgulni,hogy terhes vagyok-e,mert hiába védekezik az ember ilyen idős korban,meg van benne a félsz.Nővérem mekiben dolgozik,egyetemista munkatársai akarták elkérni tőle a telefonszámomat.Aztán tesóm mondta nekik,hogy 13 múltam,egyből visszarettentek.:D

Neked,kedves kérdező,azt tanácsolom,hogy ne az ovis módszerekkel közelíts,sajnos tudom,milyen az,mikor 12 éves fiú osztálytársaim úgy próbálnak "udvarolni",hogy szekálnak,piszkálnak...Szóval legyél vele kedves,előzékeny,udvarias,kérdd el a telefonszámát,msn címét,írj be neki msnen,de ne hajts nagyon,mert előfordulhat,hogy nem tetszel neki,és zavarja.(Remélem nem lesz a te esetedben ilyen:))Ha látod,hogy tetszik neki,ahogy közeledj,kérdezd meg tőle,hogy vállalná melletted a barátnő szerepét.:) Egy szabály:élőben tedd ezt,nincs annál rosszabb,hogy msnen megkérdezik az embertől: "cső.járunk vaze?"

Sok szerencsét:)

(kíváncsi vagyok,hogy a sok okos,komoly,megfontolt felnőtt emnnyire fog lepontozni...tisztelet a kivételnek)

2009. aug. 29. 20:00
 23/28 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek Aki a pedomacit írta az egy köcsög XD
2009. aug. 30. 14:03
 24/28 anonim válasza:

Feltéve, hogy a kérdező valóba 12 éves, mint ahogy állítja:

Próbálj meg minél többet dumálni vele, kérdezz tőle, hagyd, hogy minél többet beszéljen magáról. Ebből kitalálhatod, mi érdekli, mi jön be neki, és ennek alapján meglepheted ajándékokkal, elviheted moziba, stb.

Az is tuti, ha el tudtok menni együtt valami házibuliba, ahol lehet együtt hülyéskedni, táncolni. Akkor aztán jöhet némi lassúzás, stb. ;D

Vagy az is kiderülhet, hogy kár próbálkozni, vagy hogy neked nem jön be nagyon, akkor pedig egyszerűen lépj tovább.

P.s.: Bárcsak én is tudtam volna ennyit már 12 évesen! :D

2010. márc. 1. 15:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Amennyiben max 13 éves vagy, halmozd el édességekkel! Ha idősebb, keress magadhoz illő lányt!
2010. márc. 19. 14:45
 26/28 anonim válasza:
Hát szerintem nem korai és bókolj (dicsért mega ruháját,haját stb)és beszélgess vel meg hasonlók (én nekem már csak 4 hónap kell és annyi leszek :D)
2010. márc. 19. 21:42
 27/28 anonim válasza:

És téleg nagyon idegesítő hogy "a 12 éveseknek még babazániuk kéne" és is nem sokár az leszek és igenis érdekelnek a fiúk és a lányok elöbb érnek, szóval...

EZ EGY NAGY HÜLYESÉG a sok kisokaska...

2010. márc. 19. 21:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Annyira utálom, hogy mindig kislánynak nézik a éves lányokat!! Nem mindegyik annyira Kicsi és Éretlen!!!!!!!!!!
2010. ápr. 22. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!