Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy lányt?
Figyelt kérdés
Az illető egy osztálytárs lány, akivel együtt vagyunk angol nyelven. Most lett vége egy többnapos osztálykirándulásnak, úgy éreztem, hogy mutatott irántam valamit. Megfogta a kezem, arcon puszilt, sokat beszélgettünk, mellém feküdt. Semmi konkrét utalást nem éreztem arra, hogy szeretne tőlem valamit a barátságon kívül, de mégis éreztem valamit:). A bonyodalom most kezdődik: 2 éve együtt van sajnos a barátjával,és semmi rosszat sem mondott róla, csak annyit, hogy nagyon féltékeny. Nem tudom hogyan lehetne esélyem nála. Légyszi segítsetek!2009. máj. 25. 22:02
1/4 anonim válasza:
Hát én nem akarlak elkeseríteni , de ez kb csak egy pillanatnyi fellángolás volt szerintem a lány részéről , vagy még talán az se. Igazából, nem olyan nehéz meghódítani egy lányt mint azt hiszik. A legfőbb dolog , hogy figyelj rá ,érdekeljen , hogy mit csinál ( persze ne túlzottan :)) beszélgessetek , adja majd magát a helyzet. Ebben az esetben a lánynak kell majd döntenie , hogy veled szeretne e lenni , vagy inkább a mostani barátjával, de ha nem utalt még soha arra ,hogy nem szereti ,akkor nem hiszem , hogy olyan sok esélyed lenne. De azért so sikert!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Próbálkozok, köszi a választ:)
2009. máj. 26. 12:49
3/4 anonim válasza:
Jaja,beszélgess vele sokat...Ha megtetszik neki a stílusod,ott hagyja a barátját érted,ha meg nem,akk se keseredj el,van még nagyon sok lány a világon,akik csak rád várnak!!!(=
4/4 anonim válasza:
beszelgess vele minel tobbet probalj a bizalmaba ferkozni...talan ha veget er a jelenlegi kapcsolata akkor tobb lesz igy az eselyed de addigis ne nyomulj es ne probalj kozejuk allni ....vard meg a vasart a napjaig:)es ne add fel:)..sok szerencset es boldogsagot, remelem osszejon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!