Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan Hóditsak meg egy 12 éves lányt?
Nem értem a válaszadókat. Általános iskola 6. osztályba nálatok még nem voltak "szerelmesek"?
Olyan kis félős párocskák akik azt mondták, hogy járnak és megfogták egymás kezét. Meg ilyesmi. Ezzel szerintem nincs semmi gond, ha mondjuk a kérdező is pl. 13 éves.
Miért bántjátok, ha nem is tudjátok mi a helyzet?
Próbálj beszélgetni Vele, vedd fel msn-re és lepd meg egyik nap mondjuk egy csokival.
Ha úgy látod szeret Veled beszélgetni és örült a csokinak, akkor kérdezd meg, nem szeretne e a barátnőd lenni.. :)
Sok sikert! :) (Ha tényleg nem vagy idős :P)
Tényleg nem értem miért kell valakit lehurrogni azért mert kicsi. Én már általános suli első osztályában "jártam" egy lánnyal [már amennyire abban a korban lehet] szal kézenfogás/arcrapuszi, egyébként meg nem hinném, hogy egy 12 éves lányt kislányként kéne kezelned, hisz tudod mit hangoztatnak állandóan a lányok:
hogy a fiúk milyen éretlenek.
Hamarabb "érnek" szellemileg mint mi, ezt mindenképp vedd figyelembe.
Egyébként meg sok sikert :)
16/F
u.i.: minden idősebb kommentelőnek: TI IS VOLTATOK KISGYEREKEK! És tuti, hogy már az oviban megtaláltátok "életetek párját" xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!