Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettebb gondolkodású férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb gondolkodású férfiak válaszára lennék kíváncsi, mit tehetnék ebben a helyzetben? 38N

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, akiről úgy éreztem, hogy kialakult egyfajta kölcsönös szimpátia. Akkor kezdeményezett, de azóta (pár hete) nagyon minimális köztünk a kapcsolattartás. Feltételezem (de nem tudom), hogy a megismerkedésünk után "utánamnézett" (akár közösségi oldalakon), és az alapján nem lehet biztos a családi állapotomban (gyermekem van, illetve a férjezett nevemet használom a válásom után is), holott független vagyok.

Nem szeretném amiatt "elszalasztani", hogy esetleg nincs tisztában a helyzetemmel, és nem tudja, hogy léphetne.

A kapcsolattartás köztünk jelenleg "semleges", egy bizonyos konkrét témában váltunk rövid leveleket, de azon túl magánéletről nem esett szó.

Kezdeményeznék, hiszen veszítenivalóm nincs, ha esetleg félreértettem, nem kell vele tartanom a kapcsolatot tovább. Az egyedüli aggodalmam, hogy esetleg azzal riasztanám el, ha túlzottan rámenős vagyok.

Férfiak, ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen szituációhoz? Mi az, ami nektek még beleférne, és mi az, ami már túlzott nyomulásnak tűnne? Vagyis hogyan adhatnám tudtára, hogy független vagyok és szívesen ismerkednék vele?

2012. dec. 11. 14:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

De épp az a baj, hogy nem beszélünk! Ha beszélnénk, nem lennék gondban! Hetente kb. egyszer váltunk egy e-mailt, és ebből szeretném kilendíteni magunkat.

Ha kilendülnénk, már tudnám, mit tegyek!

Nem akarom én túlbonyolítani, csak egy kis lökés kellene, hogy "elinduljon" valami, és ezt keresem éppen.

2012. dec. 11. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, a reakcióidból ítélve az egész egy kamu. annyi jó tanácsot kaptál és mindegyikre találsz kifogást. te nem is akarsz semmit a pasitól vagy az egész sztori csak egy fikció.
2012. dec. 11. 16:26
 23/26 A kérdező kommentje:

A hasznos tanácsokat meg is köszöntem, és írtam, hogy elgondolkodom a gyakorlati alkalmazásukon!

De azzal, hogy "beszélgetés közben előjön valami", nem tudok mit kezdeni, mert írtam, hogy jelenleg pont az a probléma, hogy nincs beszélgetés...

2012. dec. 11. 16:32
 24/26 anonim válasza:
Ha emailozás van akkor küldj neki egy emailt (az elején legyen általános a szöveg a végén már személyes közbe el is rejthetsz valamit a szövegbe amiről tudja hogy neki szól és célzás) ha végig olvassa és észreveszi nyert ügyed van ha nem olvassa végig vagy esetleg nem érti meg a célzást az kiderül a válaszból (annyi ünnep és alkalom van ilyenre akár a mai nap is 2012 12 12 :D mai napi lehet vicceskedő az elején és a végén személyes )
2012. dec. 12. 16:15
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: végül is erre jutottam én is, de a szövegben elrejtett, finom célzásokkal eddig "lyukra futottam", most egyértelműen fogok célozni! :D
2012. dec. 12. 16:37
 26/26 anonim válasza:
Nagyon helyes mi férfiak az egyértelműből értünk (a célzás kétértelmű)
2012. dec. 12. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!