Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ebben a helyzetben mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ebben a helyzetben mi a döntő?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk egy buliban, vagy bárhol ahol magassarkúban vagytok (kb 5-6 cm-sben pl), próbálkozik nálatok valaki, de normálisan, nem nyomulósan, csak szimplán ismerkedni kedvesen. Hátrány ha ilyenkor egymagas veled a pasi? Sokkal nagyobb előnyben van az, aki még így is magasabb nálad 5-10 centivel, vagy onnantól kezdve hogy nem alacsonyabb, a szimpátia, kisugárzás, arc, stb dominálnak?

Nem egy siránkozó alacsony srác vagyok aki erre fogja a sikertelenségét a nőknél, tudom hogy abból itt mindenkinek elege van :D 182 cm vagyok, de az esetek 70 %-ában olyan lányokat/kal látok/találkozok, akik magassarkúban velem egymagasak, vagy akár 1-2 centit rám is vernek. Sosem merek náluk kezdeményezni, valahogy mindig kevésnek érzem magam hozzájuk, pedig tudom hogy nem +5 centin múlna a dolog, de mégis..

2012. nov. 28. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha tetszik akkor nem hátrány. Legutóbb elkezdtünk beszélgetni egy sráccal...mivel én egy kanapén ültem ( ami plusz még egy dobogón van) ő meg állt így nem tudtam megsaccolni milyen magas lehet.

Aztán mikor felálltam kicsit meglepődtem, h alacsonyabb volt nálam egy 5 cm-el...de nem érdekelt túlzottan mert nagyon aranyos volt+ jól nézett ki :)

22/N

2012. nov. 28. 17:10
 2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom vajon a lányok hány %-a gondolkozhat így mint te :) bár mondjuk egy próbát megér, persze ha magasabb az engem zavar, de ha magassarkúban egymagas velem az ok. Csak sokaktól azt hallom hogy szinte követelmény h magassarkúban is legyél nála magasabb..
2012. nov. 28. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ő azért is mert odajönni mert már megszokta,h a lányok 90%-a bulikban magasabb nála...én sem vagyok egy égimeszelő a 165 centimmel, ő is kb ekkora lehet...szóval nem nehéz nála magasabbnak lenni.

De ahogy elnéztem elég népszerű volt ennek ellenére :)

Egy próbát mindenképp megér :)

2012. nov. 28. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem az is nehezen megy hogy csak úgy odamenjek egy ismeretlen lányhoz beszélgetni. Pedig tudom hogy semmi veszítenivalóm, nincs is önbizalomhiányom, plusz több lány ismerőstől/baráttól is kaptam visszajelzést hogy szerintük helyes vagyok, ennek ellenére mégsem vagyok ez a nagy vadászós típus :D valahogy nem tudom elképzelni hogy odamegyek és pár perc alatt el is kérem a számát egy csajnak, pedig lehet még örülne is neki...szóval valahogy ezen változtatnom kell:D
2012. nov. 28. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a telefonszámos dolog már kicsit meredekebb azt csak tényleg akkor adják meg ha nagyon bejössz...eddig én egy embernek adtam meg buliban, ennek az alacsony srácnak :)

Mondjuk mostanság már inkább a nevet kérdeznek és bejelölnek face-n :D

2012. nov. 28. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig mi lányok nagyon is szeretjük,ha odajönnek hozzánk! Főleg ha jól néz ki a pasi! :))
2012. nov. 28. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Amúgy én elég magas vagyok magassarkú nélkül is,ennek ellenére gyakran hordom,szóval már megszoktam,h sok fiúnál magasabb vagyok,vagy legalábbis kb olyan magas,mint ők. engem nem zavar....
2012. nov. 28. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:
jó ezt hallani :)
2012. nov. 29. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!