Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettebb gondolkodású férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb gondolkodású férfiak válaszára lennék kíváncsi, mit tehetnék ebben a helyzetben? 38N

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, akiről úgy éreztem, hogy kialakult egyfajta kölcsönös szimpátia. Akkor kezdeményezett, de azóta (pár hete) nagyon minimális köztünk a kapcsolattartás. Feltételezem (de nem tudom), hogy a megismerkedésünk után "utánamnézett" (akár közösségi oldalakon), és az alapján nem lehet biztos a családi állapotomban (gyermekem van, illetve a férjezett nevemet használom a válásom után is), holott független vagyok.

Nem szeretném amiatt "elszalasztani", hogy esetleg nincs tisztában a helyzetemmel, és nem tudja, hogy léphetne.

A kapcsolattartás köztünk jelenleg "semleges", egy bizonyos konkrét témában váltunk rövid leveleket, de azon túl magánéletről nem esett szó.

Kezdeményeznék, hiszen veszítenivalóm nincs, ha esetleg félreértettem, nem kell vele tartanom a kapcsolatot tovább. Az egyedüli aggodalmam, hogy esetleg azzal riasztanám el, ha túlzottan rámenős vagyok.

Férfiak, ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen szituációhoz? Mi az, ami nektek még beleférne, és mi az, ami már túlzott nyomulásnak tűnne? Vagyis hogyan adhatnám tudtára, hogy független vagyok és szívesen ismerkednék vele?

2012. dec. 11. 14:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem az a tolakodó, ha a nő a visszautasításnak vagy a lassításnak még az esélyét sem hagyja meg. Pl. ha beossza az időmet, hogy én mikor érek rá találkozni vele, stb. Vagy meg sem kérdezi, hogy van-e kedvem ehhez-ahhoz, csak közli, hogy ekkor vár itt és itt. (És még hozzáteszi, hogy ne késsek. :D)
2012. dec. 11. 14:55
 12/26 A kérdező kommentje:
Először egy nyilvános programra akartam elhívni, amiről azt gondoltam, esetleg érdekelheti, de aztán mégsem tettem... a kávét kicsit túl direktnek érzem, az az ő "dolga" lenne szerintem, de valamilyen ürüggyel még esetleg el is hívnám... csak ürügyet kell kitalálnom! :D
2012. dec. 11. 15:10
 13/26 anonim válasza:

Jönnek az ünnepek lepd meg csak úgy.

Vagy kérd a segítségét valamiben.

mutasd neki hogy tetszik neked.

...

2012. dec. 11. 15:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Ezt a segítségkérést többen írtátok... de miben kérhetném a segítségét, nem adnátok ötleteket? Úgy értem, ami nem nagyon átlátszó, hogy miért nem valaki mást kérek meg... tudja, hogy sok barátom van, akitől kérhetnék segítséget bármiben, olyan indok kell, amiben ő, és csak ő tud segíteni... (annyira viszont nem ismerem, hogy ilyet kitaláljak, illetve egyvalamit már kitaláltam, segít is, de az sem igényel sajnos személyes kapcsolattartást)...
2012. dec. 11. 15:33
 15/26 anonim ***** válasza:

"a kávét kicsit túl direktnek érzem, az az ő "dolga" lenne szerintem, de valamilyen ürüggyel még esetleg el is hívnám... csak ürügyet kell kitalálnom"

Akkor nem értetted, amit írtam. (14:25)

:)

2012. dec. 11. 15:34
 16/26 A kérdező kommentje:
De, de értettem, gondolkodom is rajta, hidd el, hogy hogyan lehetne realizálni! Valami hasonlóban gondolkodom én is...
2012. dec. 11. 16:00
 17/26 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy vegye a célzást nem baj ha átlátszó okkal hívod segíteni. :) Nem az a cél hogy együtt legyetek? :)
2012. dec. 11. 16:09
 18/26 A kérdező kommentje:

De, persze, igazad van... igazából úgy értem, hogy mondjuk megkérem, hogy javítsa meg a mosógépem, de nem ért a mosógépekhez, akkor az hülyén jönne ki. :D

Szóval valami olyan segítség, ürügy, akármi kellene, ami úgy adja magát...

2012. dec. 11. 16:14
 19/26 anonim válasza:

Utolsó vagyok

Ha együtt akarsz lenni vele ne bonyolítsd a végletekig a dolgot mert egy idő után a bonyolúlt környezettel leszel elfoglalva amit magadnak teremtettél és ez lehet a srácnak s fog tetszeni és pont emiatt az maszkoskodás cselszövögetés miatt veszíted el.

2012. dec. 11. 16:14
 20/26 anonim válasza:
amikor beszéltek és fel jön valami mond hogy jajj te értesz az ilyenekhez (vagy hasonló) és máris hívhatod :D
2012. dec. 11. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!