Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkozik a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkozik a legtöbb ember az elkeseredett srácok kérdésein?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok sem alacsony, sem kövér, sem ronda, sem hülye; mégis olyan beszólásokat kaptam már csajoktól, hogy csak néztem. Akkor vajon mit élhet át az, aki kifejezetten hátrányos küllemű, el sem merem képzelni. De ők ezek szerint nem is emberek, hanem homokzsákok, hogy kötelességük legyen elnyelni mindent?
2012. dec. 10. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mond valamit. Külsőre és belsőre is jó faszik azért csakcsak kapnak pinát akár tartósan is. Hiába néz ki jól ,ha egy beteg elme, akkor nincs neki nője, de az nem is a valamire való kategoria. A meleg taknyok meg ugye nézhetnek ki jól,meg nőaggyal vannak megverve a sors által, így jól elvannak a nőkkel, de nem partnerek mégsem. Szóval húzhatja a száját a köcsög lány a facebookán.
2012. dec. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!