Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok odáig magyar csajok a cigány fiúkért?
Nem tudom mit esztek a c.gádzsókon mikor még a szaguk is büdösebb mint a 2 hete rothadó vadhúsé!
Ja bocsi de nem gyűlölöm a c.-ket!
Ugyan már!
Miért ne lenne igaz mikor minden úton-útfélen a kapualjtól megkezdve a szórakozóhelyek legszemetszúróbb helyiségeiben ölelgetitek őket és teljesn el vagytok"nagyon sokan"olvadva tőlük!!!...
Igazat adok a,hogy wannak csajok kik oda vannak ertuk,
Es en lattam elo peldat ,es nem akr mijet:
- Taxis woltam ugy kb 4-ewet Egy komoly vendeglo igazgatonoje ( csalad anya nehany gyerekkel ).
Bele zugott egy rupiba ( 21-ewes " csawoba") egy ojan anya ,hogy az eletkora 40-en felul volt , penze , csaladja , sajat uzemuk volt , es a csavo a vendeglobe zenelt ( hegedult ) penze semmi ( csowes ugy igazabol ) elt egyiknaprol a masikra , a mas nyakan alberletbe.
A ferj rajott a srac egy szal gatyaban menekult az utcan mikor elkapta oket a sajat lakasukon..
Wannak kiwetelek az teny es walo de wannak nok akik nek a friss hus derekon alul kezdodik..
Igazat adok a kerdonek..:)
"hát NAGYON RITKÁN van egy ien kis olaszos beütése a cigyányoknak. de ez tényleg elég ritka.
am nekm nem kéne egy cigyány...D:"
Most az egy dolog,hogy olaszoknak hiszik magukat. (Egyébként onnan is kib@szták őket) pl: Myvipen is elég böngészni. "Renátó olasz csávó" és hasonló képleírások között.
Kérdésre válaszolva:
Én se tudom mi tetszik a cigókon,de ha az kell nekik hát rajta! Én nem fogok egy olyan csajjal járni,akinek volt cigó az életébe!
ez kész... kinek kéne cigány fiu??:D ismerek cigányokat... és nem vagyok rasszista. de tartok tőlük. nem járnék egy cigánnyal se.
am. télleg van 1-2olaszosabb féle...=D de fujj...XD
a legelső válaszolonak:
ez hülyeség hogy a plázacicáknak kellenek a rétinégerek xd
és egyátalán nem igaz az hogy menő nem rasszistának lenni.
xD ha valaki rasszista akkor nem divatobol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!