Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek érte vagy hagyjam a francba?
Nyáron találkoztan egy sráccal, nem tudtam, hogy van barátnője, msn beszéltünk néha és október óta szinte minden nap facebook chaten(miután megkérdeztem van -e fbja). Sajnos nem tudtunk nyár óta találkozni, mert ő dolgozik, én meg főiskolára járok, ráadásul egy kis távolság is van... A napokban derült ki (igaz sajnos nem ő mondta el), hogy miattam vetett véget a majdnem 2éves kapcsolatának... egy héttel azelőtt szakítottak mielőtt facebookon ismerősök lettünk. Én szeretem őt, de szerintem ő még nem tette túl magát..
Nem akart beszélni erről és nem tudom elmondjam e neki, hogy tudom mi a helyzet... vagy felejtsem el és hagyjam hogy ő lépjen valamilyen irányba? vagy írjam le mit érzek iránta és én segítek neki elfelejteni a másikat? :/
Hagynám!
Letagadta a párkapcsolatát,hazudott neked.....veled miért nem tudná megtenni ezeket,ha jönne egy nálad is jobb....?
Engem sosem érdekeltek az olyan pasik,akik jöttek a szövegükkel,hogy elhagynák értem a barátnőiket,nem vagyok egy ronda lány,kaptam ilyen megnyilvánulásokat,de sosem érdekelt,hisz elég szegénységi bizonyítvány,hogy ennyire tartja a barátnőjét,hogy simán lecserélné másra....
Ne küzdjél, de ne is hagyd a francba. :)
Hagyd, hogy ő küzdjön! És ha az elég meggyőző lesz, kiderül róla, hogy vajában milyen jó ember, és tényleg mennyire beléd szeretett, akkor adj neki egy esélyt. Szrintem ez még belefér! Én ezt tenném.
köszönöm a válaszokat!
Biztos nehéz volt neki a szakítás, de azért én szeretném, ha tudná, hogy rám számíthat, ha tényleg komolyan gondolta velem a dolgot. Csak nem tudom megérné e várni, plána ha netán megint összejönnének.
Szeretnék erről őszintén beszélni vele, de nem tudom megéri -e ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!