Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek vele kapcsolatba? Mit érez ő? hagyjam vagy küzdjek érte?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik..az egyik nap megkérdeztem tőle hogy ő neki tetszik valaki azt írta igen és kérdeztem ki az és hát nem én voltam az aki neki tetszik :// de nagyon szeretném ha lenne köztünk valami még el is hívtam hogy valamikor találkozunk és azt írta hogy "jó:D" folyton mosolygóst írt nekem meg minden nem tudom hagyjam az egészet vagy "küzdjek" érte2012. jún. 19. 22:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem két lehetőség van. 1. Tényleg nem te tetszel neki, és akkor sajnos nem sok esélyed van arra, hogy kialakuljon köztetek valami. 2. Nem merte neked bevallani, hogy te tetszel neki. Ha elmegy a találkozóra, akkor figyeld a gesztusait, a testbeszédét, a reakcióit, a cselekedeteit, abból megláthatod, hogy akar-e tőled valamit.
2/5 Advocatus Diaboli válasza:
Ha úgy érzed, hogy megéri küzdeni érte, akkor gyerünk. Ha nem, akkor hagyd.
Basszus, nehogy már mi, akik semmit se tudunk, döntsünk ilyenekről:D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd megfogadom:DD
2012. jún. 20. 19:14
4/5 anonim válasza:
üdvözöllek a klubban , egy cipőben járunk :S
én is pont igy vagyok vele , nekem már 3 éve tetszik egy fiú , és jóba is vagyunk meg minden ,de én szeretném ha több lenne mint barátság... neki is más tetszik ,mondjuk annyival vagyok előrébb hogy unokatesóm a legjobb haverja és neki mondta hogy aranyos vagyok meg minden csak nem akarja hogyha járnánk azmiatt megromoljon apummal a kapcsolata :S :( szerintem ez hülyeség am apummal nagyon jóba vannak a fiú 18 én 16 vagyok
te mennyi idős vagy ?és a pasi ?
5/5 anonim válasza:
egyébként én küzdök ,csak nem sok sikerrel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!