Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több lány is szerelmes belém, de meleg vagyok. Nem szeretném megbántani őket. Mit tegyek? :ss
Egyetemista 18/F és ugyan ez a probléma csak éppen több lánnyal.Jelenleg 4 lány van rám kattanva és kegyetlen nehéz a jó irányba terelni a szituációt. Nem könnyű azzal elküldeni egy lányt hogy "Sorry, meleg vagyok.".
Majd lesz valami, de jó lenne barátként tovább élvezni a társaságukat. :D
Halljátok, nem kell veszekedni :D
Ugyanis még mindig nem tudom hogy hogyan pattintsam le őket..
Azt h meleg vagyok, 4, a barátommal együtt 5 ember tudja csak :Dnem szeretném egyelőre hogy többen is megtudják..
am. is vallásos suliba járok >.<
Szegény te :D Hihetetlen,hogy egy értelmes sincs itt a hozzászólók között...Amugy engem is minden kérdésemnél csak lehurrogni tudnak..
A kérdésre a válasz pedig,hogy egyszerűen csak mondd meg nekik,hogy van valakid(nem kell mondani h fiú-e vagy lány) és hogy nagyon sajnálod de szereted is ezt a valakit és sajnos nem tudod őket viszontszeretni....stbstb.
És kérlek ne hallgass az ilyen bunkókra,hogy:" kúrd seggbe magad" meg ilyenek....engem ez annyira elszomorít.Légy boldog azzal akit szeretsz.(Hú,de nyálas vagyok ma xD mind2 xD)
the_sunset_limited
remélem börtönbe fogod végezni. Embereket nem lehet csak úgy megverni. Börtöntöltelék vagy!!!
nem köt beléd ha nem vagy:
A): hülye.
B): cigó.
C): homárhal.
D): Emma [ez utóbbit én sem értem de vhogy nagyon nem csípik 1mást :D na ennyit az édes hármasról.. XD]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!