Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több lány is szerelmes belém,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több lány is szerelmes belém, de meleg vagyok. Nem szeretném megbántani őket. Mit tegyek? :ss

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 19:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
66%
the_sunset_limited, ha te férfi vagy akkor megértem, de ha nő vagy akkor van valami háttér a megnyílvánulásod okán:) Talán volt olyan, hogy beleszerettél egy meleg fiúba és nem lehetet a tiéd?
2012. dec. 9. 19:53
 12/36 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy olyan már nincs, hogy ne adj "Isten" megveti az undorító abberált férgeket csak így, nő létére?
2012. dec. 9. 19:57
 13/36 anonim ***** válasza:
66%
Olyan nincs. Ok nélkül semmi sincs:) Valamiért megveti őket. Oka van rá:)
2012. dec. 9. 20:00
 14/36 anonim ***** válasza:
9%
Vannak véletlenek, ne légy nagy determinizmus hívő:D. Egyszerűen ha meglátom őket, undort kapok, mert nincs olyan hogy meleg-gén. Pont hogy az ő melegségükre van ok. Szeretem a hagyományt, a normálisságot, és azt, hogy a gyerekeknek nem kell magyarázni, hogy az a két bácsi miért fogja egymás kezét. Pláne felvonulásokon, amikor még a Bibliát is rózsaszínre festik. És ha nekem, ateistának is béna dolog, és megvetendő, akkor ez már fura...tudod, sok mindent elviselek, de ami nekem büdös, az már tényleg büdös dolog
2012. dec. 9. 20:03
 15/36 anonim ***** válasza:
72%

ha normális lányok, hidd el megértik:)

barátnak pedig sokkal jobb is lehetsz nekik, hiszen gondolom ha buzzancs vagy,szeretsz vásárolgatni,lelkizgetni nem?:):D

2012. dec. 9. 20:07
 16/36 anonim ***** válasza:
71%
Most ezen fogsz veszekedni?:) Akkor is van oka akárhogy magyarázod meg.... pszichológia is megmondja. Ok nélkül semmi sincs ezt jól vésd be;) Márpedig van, de lehet ezt te nem látod, sőt észrevettem, hogy nem látod:)
2012. dec. 9. 20:07
 17/36 anonim ***** válasza:
28%
Jó legyen igazad. Tudod van egy nagyon jó mondás...okos enged...
2012. dec. 9. 20:09
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
gondolkodtál már azon hogy megmondod nekik? ha van barátod előbb-utóbb úgyis kiderül mert gondolom nem akartok bujkálni.
2012. dec. 9. 20:17
 19/36 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted ki engedet?:D Te kezdted el magyarázni:) Óvatosan ezzel a mondással, mert van másik is. Aki vermet ás az....:D
2012. dec. 9. 20:19
 20/36 anonim ***** válasza:
44%

Nem el, csak meg...(: te kérdésedre felelve

de akkor tessék:

"A buta ember csak azt látja, amit ő gondol."

hogy hagyománytisztelő legyek

2012. dec. 9. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!