Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több lány is szerelmes belém, de meleg vagyok. Nem szeretném megbántani őket. Mit tegyek? :ss
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 19:34
11/36 anonim válasza:
the_sunset_limited, ha te férfi vagy akkor megértem, de ha nő vagy akkor van valami háttér a megnyílvánulásod okán:) Talán volt olyan, hogy beleszerettél egy meleg fiúba és nem lehetet a tiéd?
12/36 anonim válasza:
Ja, hogy olyan már nincs, hogy ne adj "Isten" megveti az undorító abberált férgeket csak így, nő létére?
13/36 anonim válasza:
Olyan nincs. Ok nélkül semmi sincs:) Valamiért megveti őket. Oka van rá:)
14/36 anonim válasza:
Vannak véletlenek, ne légy nagy determinizmus hívő:D. Egyszerűen ha meglátom őket, undort kapok, mert nincs olyan hogy meleg-gén. Pont hogy az ő melegségükre van ok. Szeretem a hagyományt, a normálisságot, és azt, hogy a gyerekeknek nem kell magyarázni, hogy az a két bácsi miért fogja egymás kezét. Pláne felvonulásokon, amikor még a Bibliát is rózsaszínre festik. És ha nekem, ateistának is béna dolog, és megvetendő, akkor ez már fura...tudod, sok mindent elviselek, de ami nekem büdös, az már tényleg büdös dolog
15/36 anonim válasza:
ha normális lányok, hidd el megértik:)
barátnak pedig sokkal jobb is lehetsz nekik, hiszen gondolom ha buzzancs vagy,szeretsz vásárolgatni,lelkizgetni nem?:):D
16/36 anonim válasza:
Most ezen fogsz veszekedni?:) Akkor is van oka akárhogy magyarázod meg.... pszichológia is megmondja. Ok nélkül semmi sincs ezt jól vésd be;) Márpedig van, de lehet ezt te nem látod, sőt észrevettem, hogy nem látod:)
17/36 anonim válasza:
Jó legyen igazad. Tudod van egy nagyon jó mondás...okos enged...
18/36 anonim válasza:
gondolkodtál már azon hogy megmondod nekik? ha van barátod előbb-utóbb úgyis kiderül mert gondolom nem akartok bujkálni.
19/36 anonim válasza:
Szerinted ki engedet?:D Te kezdted el magyarázni:) Óvatosan ezzel a mondással, mert van másik is. Aki vermet ás az....:D
20/36 anonim válasza:
Nem el, csak meg...(: te kérdésedre felelve
de akkor tessék:
"A buta ember csak azt látja, amit ő gondol."
hogy hagyománytisztelő legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!