Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjak neki egy esélyt? Hazudot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki egy esélyt? Hazudott a fiú.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet a következő:

Szóba elegyedtem a fiúval. Azt mondta, 19 éves, egyetemen tanul jogot. Azt is mondta, hogy épp a római jognál tartanak...

Kiderítettem, hogy ő is 17 éves, mint én. Nagyon gyanús volt, mert nem nézett ki 19-nek.

Tegnap találkoztam vele, kérdőre vontam. Bocsánatot kért és mondta, hogy imponálni szeretett volna. Haragudtam, ott is akartam hagyni de végül nem tettem és a randi is jól sikerült.

De nem tudom, mit tegyek. Bennem van a kétkedés, hogy akár semmi nem igaz, amit mond. De nagyon jó vele.

2012. dec. 9. 03:05
 1/1 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt. Ha továbbra is hazudik meg hagyd akkor ott.
2012. dec. 9. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!