Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak ami nyilvánvalóan rengeteg vitát szülne a környezetetekben?
Világ életemben úgy gondoltam, hogy soha semmilyen körülmények között nem ismerkednék roma származású fiúval. Nem vagyok rasszista, vannak roma barátaim, de azt elképzelhetetlennek tartottam, hogy roma párom legyen. A munkahelyemen összeismerkedtem egy nagyon helyes fiúval, kedves, intelligens, és egyszerűen sugárzik belőle a szeretet, de komolyan mondom, ilyen emberrel még sosem találkoztam.. Már a jelenléte is megnyugtató! :) Külsőre egyáltalán semmi jele nincs hogy roma, meg is lepődtem amikor megtudtam a vezetéknevét...
Nagyon tetszik, tökéletes lenne számomra, de tudom hogy ebből sok vita lenne itthon, tudom hogy a szüleim nem fogadnák el...De ha el is fogadnák, az nagyon sok idő lenne, és nagyon bonyodalmas folyamat.. Mit tennétek a helyemben? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!