Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki egy új esélyt? Vagy legyen vége? Kicsit tartok attól ha már az elején hazudott egy ilyet akkor később mi lesz?!
1hónapja vagyunk együtt a barátommal, én nagyon szeretem őt, elcileg ő is engem.
Eddig így éreztem bár már kezdek elbizonytalanodni.
Egy pár vagyunk, az elején ő letisztázta hogy egymás nélkül nincs buli, csak együtt megyünk.
Ő ezt benem tartva pénteken elment,pénteken már tudtam hogy bulizni van,ez végül ki is derültm tagadta, kitalált minden hülyeséget.
4szer rákérdeztem 3szor hazudott.Ma este elmondta.Nagyon rosszul esett, valahogy nagyon megviselt hogy ezt a kis piti ügyet így elhazudta.Nem lett volna gond belőle, haragudtam volna az elején is,de így hogy többször hazudott nehezebb a megbocsájtás a bizalom meg már nem a régi.
Nagyon szeretem, komolyan gondolom vele.Elvileg ő is velem.
18évesek vagyunk
ő mondja h egymás nélkül nem és mégis ő megy bulizni? akkor minek talált ki ilyen hülyeséget? miért ne bulizhatnátok külön? láccik mennyire bízik benned...
am szerintem ilyenért szakítani felesleges. beszéld meg vele h mindig legyen őszinte, és hagyja ezt az egymás nélkül nem bulizunk-os f.szságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!