Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes 13 évesen pettingelni?
Figyelt kérdés
Tudom, volt már pár ilyen kérdés, de kicsit rosszul érzem magam. A barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt és már pettingeltünk. Lefeküdni egymással még nem fogunk, főképp miattam, mert azért elsietni sem akarok semmit, meg a koromat tekintve sem lenne valami jó ötlet. Kicsit rosszul érzem magam emiatt, hogy pettingelünk. Persze jólesik mikor csináljuk, de bűntudatom van utána.
A rosszalló és bunkó kérdéseket mellőzzétek kérlek!
13/l
2012. dec. 8. 16:57
11/15 Pali1977 válasza:
én is korainak tartom, még a pettinget is, de értem, hogy mi viszi rá a fiatalokat erre. A kíváncsiság. Tulajdonképp addig nem baj, amig el nem veszítitek a fejeteket és tovább nem mentek. Főleg ha a fiú idősebb, mint te, mert akkor az kiskorúak megrontása és az bizony nagyon gáz.
12/15 anonim válasza:
Tudodmit? Szerintem nem az!! Ez tök egyszerű:) kívánjátok egymást mert kezdetek felnőni. Érik a testetek!:) nagyon helyes h még nem akartok lefekudni egymassal:) de sztem ez belefer :)
13/15 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Testi kapcsolathoz nem elég a testi érettség! Még a pettinghez sem! Lelki és szellemi érettség is kell!!!
14/15 cirmitanyagarfild válasza:
Én őszinten szolva nagy konyv rajongo vagyok es az egyikbe azt olvastam h van valami amit nem lehet ketszer atelni es az az elso dolgok. Legyen szo ARROL (en is 13eves vagyok de meg kozel se tartok ott ahol te igy kimondani is bizar)vagy akar egy konyv elolvasasarol. Elolvashatod megegyszer de az mar nem lesz ugyanaz. Ezert van az h en nehezen engedek, fium nem volt es vele is a kezfogasig jutottam el. De nem is bantam meg mert ha felnottek leszunk es a gyerekeink fognak errol kerdezni akkor mit fogsz mondani? Hogy te mar 13 evesen pettingeltel de o ne tegye? De vissza arra hogy elso dolgok. Azt mondtad h mar csinalod, akkor ezt nem tudod visszavonni de en feltetlenul elgondolkodnek hogy masfel ev utan szeretnem e ezt. Mert ez neg nem AZ de a kovi lepcsofok az az lesz. Azt irtad h foleg miattad nem leptek arra fokra. En mindenesetre csinalnek egy tesztet a fiuval hogy megtiltok neki mindenfajta erintkezest a kezfogason kivul es hogy mit szolna, de ezek csak tippek (ha leakarjuk egyszerusiteni=szerintem nem ajanlatos ebben a korban akar a puszinal tovabb menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!