Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet az ember, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az ember, ha nem rendelkezik semmiféle kisugárzással?

Figyelt kérdés

Több emberrel is beszéltem már a témáról, ők egybehangzóan azt állították, hogy nekem nincs semmiféle férfias kisugárzásom. Ők ennek tudják be, hogy a nőknél nincsenek sikereim.

Tudomásul vettem, ugyanakkor borzalmas érzés. Ezen a dolgon lehet segíteni vagy veszett fejsze nyele az egész?

2012. dec. 5. 23:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

[link]

Ha neked is annyi kisugárzásod van,mint neki,akkor el kell,hogy keserítselek.Viszont a jó humor mindennél többet ér. :D

2012. dec. 6. 02:27
 32/34 anonim ***** válasza:
00:06-ossal egyet értek. Én írtam azt, hogy járj nyitott szemmel, és nőből vagyok. De nem úgy értettem, ahogy leírtad ezt a filmet. Pusztán arra céloztam, hogy figyelj, ne utánozz, csak figyelj, és lehet rájössz valamire, amit nem lehet elmondani, elmagyarázni, mert valakinek vagy megy, vagy nem. De tanulható, és hogy másképp, ha nem attól ellesve, akinek ez megy, és persze azt is meglesve, akinek ez nem megy. Figyelni a reakciókat. Szerintem neked az a bajod, hogy izgulsz, ha nőről van szó. Teljesíteni akarsz. Ez nem jó, mert magadra figyelsz,nem a másikra és apró jelzéseket, amit más azonnal levág, nálad elsikkad, ezért a végén csak széttárod a karod, és nem érted, hol rontottad el. Próbálj meg figyelni!
2012. dec. 6. 09:52
 33/34 A kérdező kommentje:

80 %! A 01.17-es hozzászólásomban leírtam, hogy amit az egyik srác megtesz, az nála tuti siker,amit a másik, az teljes kudarc.

Figyeltem és figyelek én eleget és arra a megállapításra jutottam, hogy semmivel nem tudok többet. Sokszor volt már, hogy úgy helyezkedtem el, hogy halhassam mások beszélgetését, amikor egy fiú közeledik egy lányhoz. Az égadta világon semmi különöset nem mondott és nem tett. Sokszor meg is figyeltem őket, valahogy abban sem láttam semmi extrát. Ugyan így, amikor én megérkezem valahová, akkor is, az egész nem oszt, nem szoroz.

amikor valaki más, akkor azonnal kisebbfajta mozgolódást okoz, többen is megjegyzik, hogy "de jó, hogy végre megjött".

Minden elismerésem azoknak, akik innen ki tudtak törni.

2012. dec. 6. 13:16
 34/34 anonim ***** válasza:

Kinézeteddel biztos nincs akkor semmi gond? Ezt mégegyszer gondold át, hogy vagy e külsőleg olyan kvalitású mint ezek a sikermanek. Ha igen, biztosan akkor még annyi lehet hogy:

Ezek a közkedvelt figrurák KÖZKEDVELT figurák. Csak gondolj bele mondjuk a filmiparba, zeneiparba, hogy mennyi zenész van akik valahogy felkapaszkodtak, nagy a hype- juk, míg szinte ugyanolyan jó másikakat a kutya fasza nem ismer, nem kapkodnak értük. Ez lehet a megoldás,hogy ezeknek a srácoknak nagyobb a hypje. Biztos megalapozták már korábban valamivel. Balhésabbak voltak, több nőt vonultattak fel maguk mellett, nagyobb haveri körük van, az életpályájuk során több poént szoratk el, nagyobb arccal szoltak vissza a tanárnőnek, jobban teljesítettek a tornaórán, versenyeredményeket mutattak fel magánéletükben , hiába vagy ugyanolyan jó kisportolt testű, ha emez annyival többet tud felmutatni ugyanolyan szintű kinézettel, hogy még versenyzett is mondjuk, és nemzetközileg aranyérmes, máris vontóbb a pinák körében hidd el, mindenki a bajnokot akarja. Szóval példákon át lásd, vannak eleve hypeoltabb, túlajnározottabb egyének, akiket többe néznek, mint akik háttérbe szorulnak, akik nagyon zérót nem bizonyítottak a személyiségükből a rohadt közösség felé. A pletykák szájról szájra terjednek, hogy ki mit tud,, van akiről túl sok jót, van akiről tul sok rosszat mondanak. EZ a nők fülébe is eljut. A túlsok jót é s rosszat ne szó szerint értsd, mert épp fordítva is lehet éppen pozitív, akiről túl sok rosz terjeng az HÍRHEDT, ez sokak számára vonzó, akiről túl sok jó, az meg nem biztos hogy közkedvelt, hanem lehet hogy egy idomított talpnyaló bírka, és ezért unalmasnak tartják.

Tehát lásd, ennyi jelent hogy kiről mi a közvélemény. Ez komolyan befolyásolhatja a te kisugárzásod is, ad egy plusszt az imázsodnak.

2012. dec. 6. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!