Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet az ember, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az ember, ha nem rendelkezik semmiféle kisugárzással?

Figyelt kérdés

Több emberrel is beszéltem már a témáról, ők egybehangzóan azt állították, hogy nekem nincs semmiféle férfias kisugárzásom. Ők ennek tudják be, hogy a nőknél nincsenek sikereim.

Tudomásul vettem, ugyanakkor borzalmas érzés. Ezen a dolgon lehet segíteni vagy veszett fejsze nyele az egész?

2012. dec. 5. 23:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
#8, neked milyen okod lenne? Kérdező, valahol el kell kezdeni.
2012. dec. 5. 23:40
 12/34 A kérdező kommentje:
Egyébként más témákban, ahol tudok, én is segítek másoknak.
2012. dec. 5. 23:41
 13/34 A kérdező kommentje:
Volt olyan nő, aki azt írta, hogy a nőknél elért sikereim alapján a kisugárzásom egyenlő lehet egy homoszexuális hulláéval.
2012. dec. 5. 23:43
 14/34 anonim ***** válasza:

23:40 Az hosszú és bonyolult és nem nagyon közkedvelt.

Lehet kérdező, néha jó lenne otthon is megnyílni így másoknak, más véleményeket is kaphatnál.

Nehezen tudod kimutatni az érzéseidet? Lehet akkor ez a gond.

Vag nem tudom.

2012. dec. 5. 23:43
 15/34 A kérdező kommentje:

Nem, 71m %, más a gond. Az emberek alapjában véve szeretnek, mert sok dologról tudok velük beszélgetni, van, amiben tanácsot is tudok nekik adni. De soha nem ébresztettem még fel a nőstényördögöt egyetlen lányban sem.

Mondjuk úgy, hogy a kevés barátnőm "jobb híján" járt velem.

2012. dec. 5. 23:46
 16/34 A kérdező kommentje:
71 % akart lenni
2012. dec. 5. 23:46
 17/34 anonim ***** válasza:

Járj nyitott szemmel a világban és figyeld meg mások hogyan viselkednek férfiként.

Ez a baj, hogy az emberek másolják egymás tulajdonságait.

2012. dec. 5. 23:53
 18/34 A kérdező kommentje:

Másolni sosem jó. Láttam egyszer egy "istencsászár" filmet, aminek sajnos ha megölnek sem tudom a címét. Ebben a srác először próbált menőzni, pl. laza dumával leszólítani egy lányt vagy vagányan elővenni a cigit.

Első esetben odaszól a lánynak: "Hello, mit keres egy ilyen szép lány egyedül?!

NINCS EGYEDÜL, TE KÖCSÖG!"-szólalt meg mellette a bika fickója és ki is penderítette.

A másik esetben lazán megpöckölte a cigisdobozt, hogy a kezébe röppenjen a cigije, erre nem kiesett az összes a dobozból? :)Mindenesetre a lány remekül szórakozott.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a film végére a lúzerből tényleg alfa-hímmé vált, de ugyanakkor egy beképzelt állattá is. Pont ezért kellett a jóakarója segítsége is, aki végül visszahozta a földre.

Maga a film egyébként valamikor az 50-es, 60-as évek USA-jában játszódik (persze későbbi gyártású) de nagyon eredeti. Remélem, látom majd még és akkor leírom majd ide a címét.

2012. dec. 6. 00:03
 19/34 anonim ***** válasza:
szerintem a mai lányoknak ez "sallang" nem tetszik. persze számodra ez nem az de számukra az mert érdektelen némelyik. gondolok itt arra amit most írtál hogy leírtad mi volt a filmben ez már van akinek nem fekszik
2012. dec. 6. 00:06
 20/34 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bővebben fejtsd ki légy szíves, 75 %! Egy kicsit nehezen értem így, hogy rébuszokban beszélsz.
2012. dec. 6. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!