Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ember, ha nem rendelkezik semmiféle kisugárzással?
Több emberrel is beszéltem már a témáról, ők egybehangzóan azt állították, hogy nekem nincs semmiféle férfias kisugárzásom. Ők ennek tudják be, hogy a nőknél nincsenek sikereim.
Tudomásul vettem, ugyanakkor borzalmas érzés. Ezen a dolgon lehet segíteni vagy veszett fejsze nyele az egész?
23:40 Az hosszú és bonyolult és nem nagyon közkedvelt.
Lehet kérdező, néha jó lenne otthon is megnyílni így másoknak, más véleményeket is kaphatnál.
Nehezen tudod kimutatni az érzéseidet? Lehet akkor ez a gond.
Vag nem tudom.
Nem, 71m %, más a gond. Az emberek alapjában véve szeretnek, mert sok dologról tudok velük beszélgetni, van, amiben tanácsot is tudok nekik adni. De soha nem ébresztettem még fel a nőstényördögöt egyetlen lányban sem.
Mondjuk úgy, hogy a kevés barátnőm "jobb híján" járt velem.
Járj nyitott szemmel a világban és figyeld meg mások hogyan viselkednek férfiként.
Ez a baj, hogy az emberek másolják egymás tulajdonságait.
Másolni sosem jó. Láttam egyszer egy "istencsászár" filmet, aminek sajnos ha megölnek sem tudom a címét. Ebben a srác először próbált menőzni, pl. laza dumával leszólítani egy lányt vagy vagányan elővenni a cigit.
Első esetben odaszól a lánynak: "Hello, mit keres egy ilyen szép lány egyedül?!
NINCS EGYEDÜL, TE KÖCSÖG!"-szólalt meg mellette a bika fickója és ki is penderítette.
A másik esetben lazán megpöckölte a cigisdobozt, hogy a kezébe röppenjen a cigije, erre nem kiesett az összes a dobozból? :)Mindenesetre a lány remekül szórakozott.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a film végére a lúzerből tényleg alfa-hímmé vált, de ugyanakkor egy beképzelt állattá is. Pont ezért kellett a jóakarója segítsége is, aki végül visszahozta a földre.
Maga a film egyébként valamikor az 50-es, 60-as évek USA-jában játszódik (persze későbbi gyártású) de nagyon eredeti. Remélem, látom majd még és akkor leírom majd ide a címét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!