Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ember, ha nem rendelkezik semmiféle kisugárzással?
Több emberrel is beszéltem már a témáról, ők egybehangzóan azt állították, hogy nekem nincs semmiféle férfias kisugárzásom. Ők ennek tudják be, hogy a nőknél nincsenek sikereim.
Tudomásul vettem, ugyanakkor borzalmas érzés. Ezen a dolgon lehet segíteni vagy veszett fejsze nyele az egész?
Ha már úgy érzed eddig is megtettél mindent azért, hogy legyen, én nem mentél tőle jelentősebben előre, akkor hagyd a picsba, menj le inkább prostizni, őket nem az átkozott kisugárzásod érdekli, hanem a tízezreseid. Jobban is jársz.
Egyébként meg sejtem, hogy az lehet,hogy nem vagy rámenős, unod a nőzést, ha dumálsz is velük, akkor egy egykedvű akármi vagy, nem tudsz kedves lenni, nem tudsz hatni rájuk, ugyanúgy beszélsz a kiszemelt nőddel is mint egy vadidegen bolti alkalmazott ha volna. Semmi extra nincs a személyiségedben, ami miatt rá tudnád venni hogy szeressééé mááá!! nem bírsz egy szint után továbblépni. Igazából elképzelhető, hogy határozott se vagy. Nem szoktál nagyon mosolyogni,mert gondolom nem ez a fajta vagy, aki még ha az annya kipurcan, akkor is képes csodá mosoly állarcot feltenni. De rengeteg ilyen képmutató mosolygós bohóc van, akik belül nem ugyanazok, mint amit mutatnak kifelé. Jó nekik,hogy megy nekik bármilyen szituációban. Ők könnyebben tudnak hódítani, a mosolyra való képesség kulcs fontosságú a szimpátiához. Ez bizony nem mindenkiben van meg.
Kibazott kemény menet lesz ez neked pajtikám, ha józanészre hallgatva inkább nem mondanál le a normál nőzésről, bele fogsz te őszülni, mire megkreálsz magadnak egy másik személyiséget, ha épp bele nem őrülsz a színjátékba közben.
60 %, lehet, hogy ebből tényleg prostizás lesz. :(
Bár gyűlölök még csak belegondolni is, hogy pénzért kapjam meg a dolgot, ahogy hallottam, ez jobbára inkább a nős és öreg férfiak asztala szokott lenni, nem az egyedülálló, fiatal fickóké.
Azért köszönöm, még ha nem is lett tőle jobb kedvem.
De azért imádom, hogy a Gyakori-n a hozzám hasonlókat leugatják mások, hogy "Tenni kell érte, nem itt siránkozni!"
Én a következőt figyeltem meg: Egy menő fickó elmegy egy buliba, akár teljesen ismeretlenül is odamegy pár lányhoz: "Sziasztok lányok, hogy tetszik a buli?-ÓÓ, köszi, nagyon tetszik! Hogy hívnak? Én Kriszti vagyok, ő meg Mariann!"
De ha egy nem ilyen srác megy oda, akkor fura fejet vágnak és zavartan kinyögnek valamit.Nem élek álomvilágban, tisztában vagyok a világ dolgaival, de valamiben csak hinni kell, nem? Az hal meg utoljára a mondás szerint.
Szakember :)) áhháááhh. A szekember arra jó, hogy hülyére keresse magát azáltal, hogy rávezet arra, mi a problémád. De ha te önmagadtól képes vagy rájönni, mi hol van elcseszve az életedben, tudod az ok okozatossági összefüggéesekt, ki tudod mondani, hogy igenis én önbizalomhiányos vagyok, nem hiszek magamban, vagy rossz társaság volt árm rossz hatással satöbbi, akkor nincs már mire rávezetni. A pszichiáter sem fogja megoldani helyetted a problémáidat. Ha te tökéletesen tudatában vagy annak,hogy mitől nem érzed jól magad, de nem tudsz, nem akarsz kitörni ebből saját erődből, akkor baszhatod, más nem váltja meg helyetted a világot.
Ha te ez vagy, akinek csak pofákat vágnak, akkor erre mit tud csinálni a doktor bácsi?? Varázspálcát végigrántja a lányok pofája előtt, és máris a nyakadba ugranak? Nehogy azt hidd.
Prostizás meg most még egy idegenkedő téma számodra, de ahogy telik múlik az életed, az ifjúságod, megy el melletted a rohanó élet, egyre inkább rájössz, hogy a boldogság felé vezető útón hétről hétre, honapról hónapra, évről évtizedekre egyhelyben toporogsz, és jó volna legalább valamilyen formáját megragadni a testi örömszerzésnek, mertegy nagy büdös nulla lesz így a nami életed, és üres lélekkel fogsz megdögleni. Ezt akarod? elég tetvedék halál. Egyszerüen azoknak az embereknek akiknek valamilyen oknál fogva egyáltalán nem megy reménytelenül a nőszerzés, szerintem tök felesleges álomvilágban panganiuk, mert csak az életük telik el a fejük felett. Annál meg ezerszer jobb verzió egy igényes neten hírdető prosti lakásán kikötni, legalább addig az egy óráig jónővel vagy, és jól érezheted magad. Az élet nem tündérmese, meg nem a love story, kutyát nem érdekelsz, ha szexuális kisugárzásban a söpredék kategoriát gyarapítod. Nem fogsz kelleni senkinek. De előbb azt kell kiderítened, megérdeklődnöd magadtól, hogy valóban menthetetlen alak vagy? Vagy ha javulnál magad erejéből ,akkor esetleg változhatna -e valami. Ha nem akkor add fel. Ne álmodozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!