Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is felesleges azon agyalni, hogy milyen párom lesz?
Figyelt kérdés
Mindig azon agyaltam, hogy nekem szép nőm lesz e vagy sem, mindig görcsöltem ezeken, és ezek miatt sose lett senkim, de szerintem teljesen felesleges dolog volt. Rájöttem arra is, hogy a szépség az csak a nézőpont kérdése, mert nem tetszhetünk mindenkinek. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy senki se görcsöljön párkapcsolat után, mert annál nehezebb az ismerkedés és sohase lehet megtudni mikor jön el az igazi.2012. dec. 5. 21:07
11/11 A kérdező kommentje:
Én viszont addig fogom keresni míg meg nem találom türelmesen.
2012. dec. 19. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!