Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így működnek a dolgok a lányoknál, hogy felesleges a duma, mindent a kisugárzás (más néven külső, csak a lányok ezt hívják megtévesztésként kisugárzásnak) dönt el?
George Clooney ma már nem számít annyira jó külsejűnek, esetleg a 40 feletti nők körében.
De értem mit mondasz.
Nagyjából. A nő néha előre "kiszemel". El lehet a jó külsőt idétlen szöveggel rontani, vagy akár valami durva, bunkó szöveggel is. Láttam már rá nem egy példát.
Viszont ha tetszel neki, odamész, elég egy "szia" és fogalmazzunk úgy, összejön a dolog. Ha látja rajtad, hogy mit akarsz, tetszel neki külsőre, tökmindegy, ha egy szót se tudsz kinyögni.
A kezdő lépés fontos, majd ő szóval tart utána.
A kisugárzás és a külső két külön dolog.
Akkor is lehetsz sok lány álma, ha nem vagy magas, kigyúrt, izmos akármi, ami épp "trendi". :)
Ismerek én olyan fiút, aki nem a mai trendi fiúk közé tartozik, mégis egy csomó lány oda van érte. Ez a kisugárzás.
Egyébként a legtöbb lány ismerősömre nem igaz, amit írtál. Hiába néz ki jól egy pasi, hiába van külsőre egyben, ha b*nkó, esélytelen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!